Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Clinton Hotel, Miami Beach
Type: Hotel/Motel/LodgeLocatie: Miami Beach, FL, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstar_emptystar_empty (gemiddelde van 1 stemmen)0% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Geplaatst door PSVwally op 2012-03-08 15:49:53:REPORT
Ik had de pech hier eind september 2010 te zijn terwijl er een tropische storm over Miami Beach raasde. Het hotelpersoneel was voornamelijk bezig met zichzelf mooi te maken of films te kijken. Er werd niet echt vriendelijkheid geboden. Ik had een kamer, die op zich er goed uitzag, maar met vochtplekken op het het plafond! Welke tijdens de storm echt begon te lekken. Ook aan de buitenkant in de hal zaten enkele vochtplekken. Toch was het volgens mij een vrij nieuwe kamer, mooie nette doucheruimte, goed groot bed, wel een vreemde blauwe gloed van het licht in de kamer, maar dat hoorde zo (moderne uitstraling). WiFi werkte ook zeer naar behoren. Ik kon geen gebruik maken van het zwembad, daar lagen zandzakken voor. Aan de zijkant kon je door een deur naar het naburige restaurant. Er waren ook mooiere kamers met een soort patio naar een klein badje dat midden in het hotel lag. Wel leuk gemaakt.
Het hotel zit op Washington Avenue op enkele honderden meters van Lincoln Boulevard en de Mall straat. Ook Miami Ink zat in de buurt. De ligging was niet helemaal mijn ding. Ook hier dure valet parking en toch nog een flink stukje lopen van het strand. Veel zwervers in de achterstraatjes. Het hotel op zichzelf is best redelijk. Misschien wel goed te noemen, maar in mijn geval was de bediening niet goed, de valet parking man was zeer chagerijning, het zwembad was buiten gebruik en de vochtplekken door de storm waren zichtbaar en daarom kan ik het niet aanraden bij anderen.
Aanbevolen:NEE
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 1426
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?