Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Curry Village, Yosemite National Park
Type: Campground/RV-parkLocatie: Yosemite National Park, CA, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstarstar_empty (gemiddelde van 12 stemmen)100% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Geplaatst door SvenV op 2016-08-17 11:34:21:REPORT
Wij betaalden 208 dollar voor een driepersoonscabin met badkamer (2 dubbele bedden). Fantastische locatie, vlakbij de parking en je auto. Sober, niet enorm groot, maar heel proper (zeker de badkamer!). Eén van de duurdere overnachtingen tijdens onze trip, maar zonder twijfel aan te raden. Eekhoorns rennen zo je kamer binnen, dus best je voordeur dichthouden ...
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2016
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door Kristel De Schryver op 2015-10-11 14:55:09:REPORT
Wij hadden een verwarmde tent. De verwarming werkte bij ons niet goed. Het ene moment te koud, het andere moment te warm. Het bed was aan de kleine kant voor 2 personen. De lakens waren proper. Er was een kluisje voorzien in de tent. Buiten aan de tent, was een zeer ruime 'bearbox' om alle etenswaren en toiletartikelen in op te bergen. Onze ruime koelbox paste er volledig in. Voor sanitair, moesten we een eindje stappen naar het hoofdgebouw. In het donker soms wel een beetje eng. Wij waren er in oktober, dus er waren veel beren actief om zich voor te bereiden om hun winterslaap. Daardoor hebben wij er ook verschillende kunnen spotten. De locatie maakt hier dan weer veel goed.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Mrvanilla op 2015-01-02 14:40:27:REPORT
Hoewel de prijs voor wat zeil en twee zielige veldbedjes wat aan de hoge kant is, maakt de omgeving en de gezellige indeling van Yosemite Village alles goed. 's Middags prachtige wandelingen maken en 's avonds heerlijk relaxen in een van de restaurantjes of de gezellige lounge. De tent zelf is krap en heeft een wat viezige uitstraling. Linnengoed is wel schoon en de kluis voor de waardevolle spullen is handig. Douches en toiletten zijn schoon. Hoewel absoluut geen kampeerder kan ik dit een ieder aanraden. Geniet van de natuur om je heen!
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2013
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstar_emptystar_emptystar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstar_emptystar_emptystar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door AmerikaEnzo op 2013-03-28 22:27:24:REPORT
Schitterend om mee te maken. Het verblijf was juist door de simpelheid en locatie uniek. We hadden wel plensbuien, dus de tent was niet erg netjes te houden door onze moddervoeten. Verder, tja, gewoon uniek dus.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door Laura&Edwin op 2012-08-28 16:28:04:REPORT
Wij waren hier toen het hoogzomer was. We zijn kampeerders, dus wel wat gewend en Camp Curry zit tussen kamperen en lodging in. De tent was niet schoon. Wel de lakens van de bedden trouwens, maar dat effect is snel weg als de rest niet schoon is.

De toiletgebouwen zijn erg gedateerd en de centralere toiletgebouwen zijn vaak bezet. Er wordt wel hard gewerkt om de toiletten schoon te houden, maar met grote drukte is dat een haast onmogelijke taak.

De wachtrijen zijn groot, met name bij de pizza's. Het buffet heeft dat wat minder en het eten is redelijk goed. De keuze is af en toe wat beperkter omdat spullen op zijn, of de bekers bestek en borden zijn op. Dan is het even wachten. De vloer in het restaurant is niet schoon (te houden). Er wordt wel voortdurend opgeruimd en gepoetst.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door GritGrut op 2011-09-29 21:58:51:REPORT
Signature tent is prima bevallen en helemaal super om midden in de vallei te kunnen overnachten. Bedden zijn prima en de douches waren schoon en warm. Leuk om de hotels/motels eens af te wisselen!
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2011
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door deh78 op 2011-01-10 20:20:56:REPORT
Leuk om eens een nachtje of twee te verblijven.
Tent is minimaal twee bedden met paardendekens, klein bureau en buiten een beerlocker.
Douche is niet veel, maar je hebt warm water en dat is al genoeg.
Wifi is niet aanwezig, daar zul je met de auto verderop voor in de hotellobby moeten wezen ... wij hadden zelfs geen gsm-ontvangst.
's Nachts nog een beeralarm gehad, dat was wel spannend.
Leuk om mee te maken.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2007
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door tombourgui op 2010-11-03 14:25:53:REPORT
Basic voorziening in het midden van het park. Wij zijn helemaal geen kampeerders en op zich zijn de tentjes goed te doen (qua properheid). Douches inderdaad niet al te net, maar proper en warm. Houd er wel rekening mee dat dit massatoerisme is, en dat je overal in Curry Village mag wachten vooraleer het aan je beurt is (1u15min voor een pizza).
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstar_emptystar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door cgr op 2010-08-09 13:30:40:REPORT
Back-to-basic-locatie midden in het Yosemite National Park. Prima uitvalsbasis om het park te bezoeken. Wij zijn geen kampeerders, maar de locatie maakt alles goed. Eenvoudige tent met 4 bedden en een kaptafel. Voorzieningen van Curry Village zijn ruim voldoende om ook een niet-kampeerder het naar de zin te maken. Uiteindelijk slaap je alleen maar in de tent.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Iris_1982 op 2010-04-14 11:40:04:REPORT
We verbleven in een simpele Tent Cabin zonder verwarming. De tent is erg basic: er staan 2 bedden met dekens en een kastje met spiegel en that's it.

Toch maakt juist dát de Yosemite-ervaring compleet omdat je écht een beetje back to basic in de natuur verblijft.
Toiletgebouw was dichtbij en prima.

Zeker een aanrader en leuk voor de afwisseling na alle motels en hotels!
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2007
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Dude op 2010-03-22 22:38:53:REPORT
Wij verbleven twee nachten in een cabin met badkamer in Curry Village Yosemite. De cabin was erg gezellig en proper en de badkamer was voldoende groot. Vooral de lokatie is een groot pluspunt, midden in het park. Er is geen internet aanwezig in de cabins of in de omgeving. Wij moesten daarvoor met de bus naar de Yosemite Lodge en moesten normaal betalen, maar mochten van de dame achter de balie gratis internetten.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door RiverCola op 2010-03-18 00:56:05:REPORT
Voor iedereen die dacht dat hij/zij geen kampeerder is en daarom overweegt om buiten het park te verblijven, niet doen!

Ondanks dat ik zelf nog nooit gekampeerd had vond ik dit een heel leuke ervaring. Wij verbleven rond begin mei in een 'heated tent'. Deze tenten zijn eigenlijk meer cabins maar dan van tentmateriaal. Binnen staan 4 bedden: 2 éénpersoons en 1 tweepersoons (wel heel klein). Ook heb je een tafeltje met spiegel, stoelen en in het geval van de heated tent een verwarming.

Toiletten en douches bevonden zich in een verzamelgebouw. Hier was het niet ontzettend schoon maar met mijn badslippers aan had ik nergens last van. De douches waren altijd lekker warm.

Bij Curry Village bevindt zich een gebouw met daarin een buffetrestaurant en een pizza-place. De pizza's waren duur en smerig (van die dikke deegdingen zonder smaak). Het buffet was goed te doen.

Een tip: haal veel boodschappen voordat je het park inrijdt, want alles is er duur.
Wij waren goed bepakt met flesjes water, fruit, broodjes en beleg en snacks. 's Ochtends maakten we zelf ons ontbijt klaar (en ook gelijk de lunch) en dan haalden we thee bij het buffet (er zit een thee- en koffietentje bij).

Al met al erg gezellig om ook eens op zo'n plek te verblijven. De locatie is geweldig en veel wandelingen in het park kun je lopend starten vanuit Curry Village. Ook het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 9259
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?