Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Encore Las Vegas - Hotel and Casino, Las Vegas
Type: Hotel/Motel/LodgeLocatie: Las Vegas, NV, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstarstar (gemiddelde van 9 stemmen)100% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Adres: 3131 Las Vegas Blvd. South
Website: http://www.encorelasvegas.com
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Boek deze verblijfplaats!
Geplaatst door Fraa op 2013-07-22 20:01:55:REPORT
Ik had via martijn76 hier op't AA-forum een mooie deal gescoord voor één nacht in een suite (nog eens bedankt trouwens ;)). De kamer zelf was zéér luxueus ingericht, qua pure luxe zelfs misschien wel het mooiste en meest chique hotel in Las Vegas. Toch was er één nadeel aan, het publiek.

Er liep een beetje te veel high society rond vond ik, wat natuurlijk wel logisch is. Maar in vergelijking met andere 5-sterren hotels in Las Vegas had ik constant het gevoel, dat ik er niet thuis hoorde. Dus als je voor de pure luxe gaat en je stoort je niet aan het feit dat er classy volk rond loopt, zeker doen!
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Doockles op 2011-11-02 10:43:47:REPORT
Nog beter dan het Wynn waar we vorig jaar sliepen!

Het was heel rustig aan de incheckbalie waar we ongelooflijk vriendelijk ontvangen werden met de woorden "Welcome back!". Altijd leuk. Voor 20$ per nacht kregen we een upgrade naar een Panoramic View room, zodat we voor 149$ p.n. eigenlijk een heel goede deal hadden. Er was immers een grote conventie waardoor de prijzen overal heel hoog waren. We hadden ook 50$ resortcredit, die we uiteraard goed gebruikt hebben.

De kamer was nog groter dan deze van Wynn, met een aparte zithoek. Zalig! We zijn ook eindelijk aan het zwembad geraakt, waar het ook genieten was. Het is gewoon een ongelooflijk prachtig hotel!
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2011
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door Tipsy_1 op 2010-08-01 12:11:31:REPORT
Wij sliepen voor een supergoede prijs (geloof 109 excl tax en voor "upgrade") in het Encore.
Prachtige kamer, zoals je kan lezen in de andere reviews.
Badkamer is ook zalig ruim, met Tv.
Bij check-in stelde de dame aan de balie ons een upgrade naar een prachtige suite voor, voor 20 dollar. Uiteindelijk was dit een gewone kamer (alle kamers in het Encore zijn suites) op een hogere verdieping (de 59ste); dus dat was wel een beetje stom van ons. We hadden een kamer langs de kant van het Trump en de Stratosphere dus het uitzicht was minder mooi dan het uitzicht in andere hotels met stripview.
Enige minpuntje: het Encore heeft verschillende hippe clubs waar ze erg mee uitpakken. Deze produceren flink wat decibels! Zorg dus dat je - afhankelijk van welke club open is - een kamer aan de "juiste" kant krijgt!
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door dimple op 2010-05-22 22:18:29:REPORT
Super gaaf hotel! Iets rustiger dan de andere ketens waardoor de sfeer wat relaxter is.
Fijn zwembad en omgeving.
In House dining is ook perfect, erg netjes en goede kwaliteit.
We hebben vreselijk genoten van ons verblijf in Encore. Aanrader dus!
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door sachasenne op 2010-05-10 12:06:32:REPORT
Voor ons het beste hotel van Las Vegas.
Fantastische kamer met ramen tot op de grond, gordijnen die je vanuit je bed kan openen/sluiten, zithoek, Tv die je kan draaien zodat je kan kijken vanuit je bed en vanuit de zithoek.
Fantastische bedden met een hele lading kussens :)
Super roomservice met lekker eten.
Een aanrader !
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar
Geplaatst door Mickey99 op 2010-03-15 19:32:14:REPORT
Met stip het allermooiste hotel waar wij tot nu toe geslapen hebben. Bij binnenkomst in de kamer (met Stripview) kreeg in kippenvel. Het gehele hotel is superdeluxe ingericht, de kamers zijn heerlijk groot en de service is uitstekend. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat het internet niet gratis is (maar dat is vaak bij luxere hotels).
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door Karinita op 2010-03-15 09:06:13:REPORT
Het Encore is een luxe 5-sterrenhotel met casino in Las Vegas. De kamers zijn zeer luxe ingericht. Door een tussenschot waarop de tv ook geplaatst is, wordt het slaapgedeelte enigzins afgescheiden van het zitgedeelte. Daardoor lijkt de kamer wel wat kleiner dan bijvoorbeeld bij het Wynn. De luxe badkamer heeft een groot toiletmeubel en een aparte toilet, douche en ligbad. Voor het (draadloze) internet moet betaald worden.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door MattRob op 2010-03-11 08:23:08:REPORT
Waarschijnlijk een van de mooiste hotels waar ik ooit geslapen heb, super-de-luxe, strak modern design, grote kamers met separate woonkamer met grote hoekbank en ramen van vloer tot plafond over de gehele buitenmuur. Een prachtige luxe, grote badkamer en top-service in het hotel, met de mooiste restaurants, winkels en groot casino.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door Harry op 2010-03-06 12:15:55:REPORT
Op dit moment het allermooiste hotel in Las Vegas, samen met Wynn zorgt dit hotel voor een belevenis die zijn gelijke in Las Vegas niet kent, prachtige kamers, super service, en de beste restaurants.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 4873
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?