Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Wahweap RV Park & Campground, Page
Type: Campground/RV-parkLocatie: Page, AZ, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstarstar_empty (gemiddelde van 9 stemmen)100% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Geplaatst door Trails op 2019-05-11 15:53:05:REPORT
Dit is een heel mooi aangelegde camping met uitzicht over het meer.
De laundry-ruimte was een grote zooi met overvolle vuilnisbakken.
De douches waren ontzettend smerig en het personeel was niet erg vriendelijk.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2017
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door Galapogos op 2017-06-27 18:40:24:REPORT
Grote, ruim opgezette campground. Mooie uitzichten over Lake Powell. De voorzieningen (douches, toiletblokken) waren uitstekend. De tentplekken hebben weinig privacy, aangezien er weinig bomen staan. Er is echter wel genoeg grondoppervlak per site, in ieder geval in de tentloop waar wij stonden.

Nadeel aan deze camping was dat -in tegenstelling tot wat op de website stond vermeld- gebruik van het zwembad van het nabijgelegen hotel NIET mogelijk was. Dit was klaarblijkelijk vroeger wel mogelijk. Het beleid is aangepast, maar dit stond nog niet op de website vermeld. Met onze opmerking hierover werd niets gedaan. Erg jammer, vooral omdat er welgeteld nul mensen in het zwembad waren en er dus best plek was geweest voor ons.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2016
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Maritom op 2015-10-16 17:59:36:REPORT
Voor een tussenstop zeer goed te doen. Geasfalteerde staanplaatsen. Ruim opgezet en proper. Sanitair in propere conditie.
Prachtig zicht op Lake Powell (die zonsondergang!)
Onthaal vonden we niet echt vriendelijk, maar ze deden wat ze moesten doen.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2015
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door Anneleen op 2015-10-03 15:04:04:REPORT
Wij stonden hier op plaats 6 van de A-loop met zicht op Lake Powell!
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2015
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door toetjero op 2014-08-23 16:08:02:REPORT
Locatie met uitzicht op het meer. Schone wc's, maar voor douchen moet je duur betalen. Mooie picknicktafel met BBQ. Zwembad bij het hotel is gratis te gebruiken, maar je komt daar niet zo gemakkelijk lopend.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door nine50 op 2012-09-01 12:47:51:REPORT
Nette, ruim opgezette camping in het NP Glenn Canyon, met aparte loops voor tenten en kleine RV's. Wel weinig schaduw en het was er heet. Wij stonden hoog en de wind was aangenaam. Prachtig uitzicht! Het wordt gerund door Indianen (receptie/restaurant/kleine winkel). Een centraal punt voor de douches (2 dollar), wel genoeg kleine sanitairgebouwen op het terrein.
Je kan gebruik maken van de twee zwembaden in het nabijgelegen resort. Dat hebben wij gedaan en was heel aangenaam. Voor de winkels moet je naar Page (5-10 minuten met de auto, je moet wel het NP uit).
Wij betaalden 23 dollar per nacht voor een tentplek met tafel en BBQ.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Erwinh op 2011-08-01 22:48:07:REPORT
Zeer schone, nette kampeerplaats. Full hook ups aanwezig. Wel even van te voren reserveren. Sanitair erg schoon. Niet erg duur. Wel ver van restaurants e.d. Het complex heeft ook 1 prima restaurant op loopafstand. Wordt gerund door Navajo's. Duidelijk minder uitbundige ontvangst dan onder Amerikanen. Even wennen. Verder niets mis mee.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2011
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Isis op 2011-02-01 19:43:56:REPORT
Erg mooi plekje met uitzicht op Lake Powell en op loopafstand van 'het strand'. Wij stonden in de F-loop. We hebben niet gedouched hier (kostte $ 2,= per 15 minuten) en de camping kostte voor twee personen en 'full hookup' $ 38,=. Volgens mij heb ik voor de kinderen niets betaald ... kost wel $ 3,= per persoon extra.
Personeel was hier ook niet allervriendlijkst, misschien was ik wel afschrikwekkend na twee weken 'bush'. Het zag er keurig uit daar. Met een uitgebreide (dure) winkel.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door greetje op 2010-05-10 18:22:36:REPORT
Nette camping op loopafstand van Lake Powell met een prachtig uitzicht.
Strakke, begrensde plaatsen, met weinig schaduw (erg heet).
Camping is een onderdeel van een groter complex (Lakepowell Resorts and Marinas).
Nadeel: geen zwembad op de camping. Wij kregen een toegangspas voor het zwembad bij het hotel in de buurt.
Tijdens ons verblijf waren er grote groepen Franstalige jongeren, die zich ophielden bij de douche- en wasruimtes. Hiervan geen bijzondere overlast gehad.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 4308
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?