Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Desert Rose Resort, Las Vegas
Type: Hotel/Motel/LodgeLocatie: Las Vegas, NV, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstarstar_empty (gemiddelde van 11 stemmen)90.91% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Geplaatst door Vito op 2015-06-11 20:38:12:REPORT
Mooie appartementen met aparte slaapkamer en compleet uitgeruste keuken én balkon. Mooi complex, alleen vond ik de ligging minder. Het is toch wel een stuk lopen naar de Strip en het MGM Grand Hotel & Casino waar de monorail is.
Er wordt maar eens per week schoongemaakt en er is geen ontbijt beschikbaar, alleen koffie.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2015
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door avsboz op 2015-04-02 22:00:20:REPORT
Pro: appartement, volledige keukeninrichting, klein, rustig, zwembad, geen casino, op vijf minuten lopen van The Strip.

Con: timesharing-gedoe was wel vervelend, helikopters bij vlagen vervelend.

Rustig gelegen. Ruime appartementjes met complete keuken en inventaris incl. vaatwasser. Veel bergruimte, aparte slaapkamer. Matras was wel (te) hard en hoeslaken was te klein (schoot telkens van matras af). Kamers worden maar 1x per 3-4 dagen schoongemaakt. Bedden worden niet opgemaakt en om schone handdoeken moet je vragen. Verder heel comfortabel voor een wat langer verblijf. Via de achteruitgang loop je over de personeelsparkeerplaats van het Tropicana-hotel zo The Strip op bij het MGM-hotel. Zwembad is prima. Altijd redelijk goede koffie aanwezig. Geen ontbijt meer. Ligt dicht tegen vliegveld aan, maar hadden geen last van take-off van jets. Wel redelijk veel helikopters, die over het hotel kwamen. Meestal niet storend, maar soms waren het er wel wat veel. Bij inchecken werd wel geprobeerd om een voorlichting over timesharing aan te praten (met lokkertjes). Ook de volgende dag werd dmv een welcomes goodie bag nog een keer getracht ons over te halen. Gewoon vriendelijk geweigerd en was geen probleem. Hotel heeft ruime parkeerplaatsen rondom de gebouwen en liften naar bovenste twee verdiepingen. Ideaal voor langer verblijf en om even de drukte en hectiek van The Strip te ontlopen. Zeer goede prijs gehad door vroeg bij Expedia te boeken.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door ALAINVL op 2014-07-24 16:30:25:REPORT
Voor deze prijs kan je niet al te kritisch zijn, maar toch. Positief is de ligging van het hotel en de grootte van de kamers. Echter, ontbijt is inbegrepen en moet je voor 9 uur afhalen in een container bij het zwembad. Als je om vijf voor negen opdaagt, is de mevrouw die het 'ontbijt' uitdeelt reeds verdwenen. De lift was een halve guillotine, als je een halve seconde twijfelt, zit je tussen de deuren. En de wel zeer luidruchtige airco werkt enkel in de living, de kinderen konden niet slapen van het lawaai en wij niet van de warmte in de slaapkamer!
Aanbevolen:NEE
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door pumi1000 op 2013-01-11 18:18:42:REPORT
Perfecte locatie in een zijstraat van de Strip.
Verzorgde appartementen met komplete keuken. Mooi zwembad en inclusief ontbijt. Wij vonden het erg fijn om een kleiner hotel te hebben in plaats van de grote Striphotels. Lekker de auto voor het hotel en maar 3 verdiepingen. Ideaal met kinderen. Vanaf het balkon keken we op het MGM-hotel. Makkelijk om te lopen naar de Strip.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door rainbow op 2012-09-08 22:41:33:REPORT
Een laagbouw hotel, een block achter het MGM. Geen casino, dus ideaal met kinderen. Rustig gelegen, echt om even op adem te komen. Klein maar rustig zwembad. De kamer bestaat uit woonkamer met slaapbank, eettafel met 4 stoelen, een compleet ingerichte keuken, 2 slaapkamers met tv, 2 badkamers. Elke dag schoonmaak. Wij vonden het heerlijk en zouden zo weer teruggaan.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door katrienenluc op 2012-02-12 20:26:52:REPORT
Wij hadden een kamer op de 2de verdieping aan de achterkant van het complex, zodat we 's avonds een mooi zicht hadden op het verlichte Luxor. Het onbijt was goed, maar omdat er zoveel volk was, hebben we één dag bevroren wafels gehad. Ze konden het gewoonweg niet bijhouden. Elke weekdag is er 'Manager's Reception' van 17.00 tot 19.00 uur. Dit houdt gratis drank in, en ook warme snacks zoals taco's en opgevulde pannenkoekjes, aangevuld met tortillachips, popcorn, rauwe groenten met dipsaus, e.d. Wij vonden dit erg gezellig. Er maakten niet veel mensen gebruik van. Gezien de ligging, niet ver van de Strip en het aanwezig zijn van een keuken, vonden wij het erg handig om 's middags in het hotel een broodje te maken en daar op te eten. Wij hadden 2 slaapkamers en 2 luxe badkamers, een kluis, bergkast voor valiezen en 3 flatscreen tv's. We hadden geen badslippers of badjassen, ook geen snoep en water toen we toekwamen (zoals iemand anders wel had blijkbaar).
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door richardbrand op 2011-11-20 12:27:27:REPORT
In 2008 verbleven wij in de 2-bedroomsuite met keuken en 2 badkamers. De kamer was goed onderhouden en schoon. De keuken hebben we niet nodig gehad, omdat we er maar 2 nachten verbleven, bij een langer verblijf zouden we die wel hebben gebruikt. Badkamers waren niet heel groot, maar groot genoeg.
Het hotel ligt achter de parkeerplaats van het Hooters casino. Op 10 minuten loopafstand van de Strip. Alleen hebben wij 's avonds wel taxi's terug genomen.
Personeel was behulpzaam en vriendelijk, 's middags was happy-hour met gratis fris en snacks. 's Ochtends een redelijk ontbijt met muffins, toast, cornflakes, enz.
Het zwembad was tot laat open, wat wel lekker was na een wandeling over de Strip. 's Avonds wel veel dronken mensen aan het zwembad, die een hoop lawaai maakten (wij sliepen naast het zwembad). Maar dat hoort er ook een beetje bij in Las Vegas.
Een goed hotel, waar je kunt bijkomen van de drukte van de Strip. Vanwege de lokatie off-strip zouden we hier helaas niet snel terug keren. Hebben liever een Strip-hotel.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door markro op 2011-10-29 08:45:16:REPORT
Het Desert Rose Resort heeft één- en tweeslaapkamer suites in 4 hotelblokken, die om het zwembad liggen. Wij hadden een suite met één slaapkamer via het internet gereserveerd.
Het complex ligt niet ver van het vliegveld en is met de auto makkelijk te bereiken. Het ligt vlakbij het Hooters’ Hotel & Casino en op loopafstand van het MGM Grand Hotel & Casino, waar de monorail een halte heeft. De wegkruising aan de zuidkant van The Strip met de hotels MGM Grand, New York, Excalibur en Tropicana ligt op circa 10 minuten loopafstand.

Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen en kregen een kamer op de derde, tevens bovenste verdieping. De auto kon voor het hotelblok staan en de afstand tot de lift was nog geen honderd meter. De elektronische kamersleutel diende ook voor het openen van hekken en deuren binnen het complex.
De kamer was bijzonder groot, keurig en schoon met een eetkamertafel met stoelen en een comfortabele zithoek met flatscreen-Tv en sofa, die als slaapplaats was te gebruiken. Lakens, dekens en kussen waren daarvoor aanwezig in een kast. Er waren airco, een kluisje en een klein balkon. Een draadloze internetverbinding (gratis, WiFi) met een bij de receptie gekregen code werkte perfect.
Volledig ingerichte keuken met vaatwasser, grote koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, fornuis, pannen, servies, bestek en broodrooster.
Slaapkamer met goed liggend kingsize bed, klokradio en Tv. Badjassen en slofjes voor twee mensen lagen klaar.
Wastafel gescheiden van de badkamer, met föhn. Badkamer met bad met vaste douchekop en toilet.
Op de kamer stonden bij aankomst twee flesjes water en een zakje met crackers, pinda’s en snoepjes, die bij de kamerprijs in zaten.

Het zwembadcomplex met jacuzzi lag tussen de gebouwen en werd omzoomd door hoge palmen. Er stonden ligbedden en tafeltjes met stoelen. Het was geopend van 07.00 tot 23.00 uur. Het hinderde ons niet, maar het geluid van vliegtuigen en helikopters was regelmatig buiten te horen. Op onze kamer hoorden wij dat niet. Op de hotelkamer waren speciale zwembadhanddoeken aanwezig.

Er was een fitnessruimte en om de was te doen waren er wasmachines en drogers aanwezig.

Bij de kamerprijs zat een koud/warm ontbijtbuffet inbegrepen, dat in een grote zaal achter de hotelreceptie was te gebruiken. Ook buiten stonden tafeltjes en stoelen en er waren mensen die het ontbijt meenamen naar het zwembadgedeelte.
Ontbijt van maandag t/m vrijdag van 6 tot 9 uur en op zaterdag en zondag van 7 tot 10 uur.
Om te drinken waren er koffie, thee, melk en meerdere sappen.
Warm waren er roerei en worstjes, andere dag gebakken bacon.
Er waren wit- en bruinbrood, dat getoast kon worden, yoghurt met cruesli en meerdere soorten cereals (cornflakes), fruit (banaan, appel).
Het ontbijt werd prima verzorgt. Voor ons was er voldoende keus en was het meer dan voldoende.

Bij de hotelreceptie kon men de gehele dag (gratis) koffie en thee pakken. Van maandag t/m donderdag was er in de namiddag gratis iets te drinken. (Hier hebben wij geen gebruik van gemaakt, dus wat dit precies inhield is mij onbekend.)

In het hotel zijn geen casino-activiteiten.

Wij vonden het mede een prima hotel, omdat de afstanden kort waren tussen de geparkeerde auto en de hotelkamer. Bovendien zaten wij hier niet direct in de drukte van de grote mensenmassa en het verkeer, die bij de grotere hotels aan The Strip wel aanwezig is.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2011
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door felice op 2011-08-24 01:08:49:REPORT
Desert Rose Resort is kleinschalig in relatieve laagbouw en dit hotel bleek een heerlijk luxe appartement te bieden. 2 slaapkamers maar ook 2 badkamers, een lekkere zit- en eethoek en zeer complete keuken met echte kookplaat met oven en pannen, magnetron, vaatwasser, heel grote koelkast met apart vriesvak en zeer volledig bestek en servies. (Jammer bijna, dat je hier nou net wat minder kookneigingen zult hebben). Klein balkonnetje ook. Het hotel ligt net achter de Strip: uit de ergste drukte, net achter MGM Grand.
Minpuntje: onbijt (inclusief, maar beperkt in keuze) dat op werkdagen maar tot 9.00 uur geserveerd wordt. Dat leverde bij ons een vervelende last minute rij met te weinig tafeltjes op. TIP: achter het hek van het zwembad zijn ook tafeltjes; dat hek was kennelijk voor mensen een drempel. Of neem je ontbijt mee naar je kamer.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2011
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door lsl op 2010-12-31 12:24:32:REPORT
Op 10 minuten stappen van de Strip.
Alhoewel zeer dicht bij de luchthaven gelegen, toch geen lawaai.
Zeer ruime suitekamers met volledig ingerichte open keuken, living, aparte slaapkamer en badkamer. Kluisje op de kamer.
Laundry faciliteiten.
Parking voor de blok, trap of lift (3 verdiepingen) naar de kamers.
Zeer eenvoudig ontbijtbuffet, gans de dag gratis koffie en thee aan de receptie en op weekdagen gratis drank tussen bepaalde uren (4u tot 7u ?).
Klein zwembad en hottub, weinig ligstoelen, gratis handdoeken.
Micro convience winkel achter de receptie.
Kamers waren zeer net, maar het zwembad gaf een minder aangename indruk met mensen die in en om het zwembad drank gebruikten.

Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door winnys op 2010-09-06 19:01:10:REPORT
Prettig en kleinschalig en heel betaalbaar hotel wat 10 minuten lopen van de Strip af ligt (hoek MGM - New York New York). Mooie grote appartementen met goed uitgeruste keuken. 's Morgens continentaal ontbijt (dagelijks afwisselend) en gratis krant.
Van maandag t/m donderdag managers reception. Behulpzaam personeel.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 2609
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?