Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Bryce View Lodge, Bryce Canyon
Type: Hotel/Motel/LodgeLocatie: Bryce Canyon, UT, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstar_emptystar_empty (gemiddelde van 15 stemmen)80% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Boek deze verblijfplaats!
Geplaatst door SvenV op 2016-08-17 11:11:12:REPORT
Wij betaalden 84 euro voor een driepersoonskamer (2 dubbele bedden). Lang gezocht naar "betaalbare" accommodatie in Bryce en dit was veruit het goedkoopst. Vroegen, en kregen een kamer op de eerste verdieping. Ruim, proper en dichtbij Bryce Canyon National Park (met de auto zelf de viewpoints gereden). Zeker een aanrader!
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2016
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door avsboz op 2015-04-02 22:13:45:REPORT
Twee maal gebruik gemaakt van dit hotel. Kleine kamers, basic, maar locatie kan niet beter. Kamer op verdieping is beter. Begane grond heb je last van autolichten en mensen die langslopen. Wifi was oké. Geen ontbijt of zwembad. Personeel zeer onvriendelijk. We kwamen halfuurtje voor de officiële inchecktijd aan, maar we kregen geen kamer. Men deed niet eens moeite om te kijken of er iets gereed was. 's Ochtends gewandeld in het park en na terugkomst eerst nog gedoucht op de kamer. Pas toen uitgecheckt (wel voor uitchecktijd). Dame achter balie was daar niet blij mee. Toch is dit het enige budgethotel in het park.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door PSVwally op 2014-12-18 06:05:36:REPORT
Nette kamers, al wat aan de kleine kant als je met meer personen reist. Dichtbij het park. Bij op tijd boeken redelijk lage prijs. Weinig tot geen faciliteiten bij het hotel. Wel er tegenover bij Ruby's, maar dat is erg prijzig. Aardig personeel aan de balie.
Enige nadeel vond ik de dunne vitrage. Iedereen kon binnen kijken. En aangezien de rookruimte van het personeel blijkbaar voor mijn kamer was (geen overlast qua geluid overigens), had ik het daar niet helemaal op.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2013
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door felice op 2011-08-22 23:52:22:REPORT
Voor ons het enige hotel in onze reis, waaraan we een katterig gevoel hebben overgehouden. Arrogant ontvangen door een heerschap bij de receptie (dames waren wel vriendelijk).
En ja, leuk parkeren voor de deur, maar niet noodzakelijk JOUW auto voor de deur. Gezien het feit dat er geen vitrage voor de ramen zit en de wastafel recht tegenover het raam zit, vonden wij dat op de begane grond toch echt minder goed voelen. We konden gelukkig wel verhuizen naar boven toen we dat merkten.
Verder is het een hele simpele standaardkamer in een beetje asfaltomgeving. De rest was meteen weer een stuk duurder, en is ook druk. Bryce als dorp/stadje vonden wij daarom eigenljk ook gewoon niet leuk.
Misschien zou ik volgende keer proberen IN het park een kamer te bemachtigen. Daar zou ik dan liever wat meer geld aan besteden, als ik de review nu lees.
Aanbevolen:NEE
Verblijfsjaar:2011
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door gleuknie op 2011-06-27 02:36:12:REPORT
Niet het schoonste hotel tijdens onze reis, dus ook niet bepaald een aanrader. De kamers waren niet erg groot en simpel. Ik zou even verder kijken voor andere opties.
Aanbevolen:NEE
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door lsl op 2010-12-31 13:37:59:REPORT
Zeer goed gelegen, aan de ingang van Bryce Canyon, op 250m van het drukke Ruby's Inn met winkeltjes, benzinestation, binnenzwembad, restaurant en (dure) supermarkt.
Beste prijs via usareisen (2009) of easyclicktravel (2010), neem zeker de voucher mee, zonder kom je er niet in.
Standaard motelkamers, ijsmachine per blok.
Kamers aan de achterzijde zijn sjofeler dan die aan de voorzijde.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door cgr op 2010-08-09 13:53:34:REPORT
Simpel hotel, redelijk ruime kamers die in ieder geval schoon waren. Hotel heeft geen faciliteiten, maar daarvoor kan je bij Ruby's Inn terecht aan de overkant. Er is wel een goede internetverbinding aanwezig (gratis). Prima uitvalsbasis om Bryce National Park te bezoeken.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Arizona op 2010-07-21 14:34:59:REPORT
Kamers zijn netjes, parkeren voor de deur is ideaal. Aan de overkant kun je gebruik maken van alle faciliteiten, je kunt daar overigens heerlijk eten. Het personeel is wat gedateerd (!) maar ik vond ze niet onvriendelijk.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door paula58 op 2010-07-15 15:45:00:REPORT
Prima locatie voor een bezoek aan Bryce Canyon NP.
Verouderde kamers, maar wel netjes en schoon, Tv, internet (erg langzaam) en parkeren voor de deur.
Dichtij winkeltjes en restaurants.
Geen zwembad, maar er kan gebruik gemaakt worden van het zwembad van het hotel aan de overkant van de straat (Best Western Ruby's Inn)
Erg onvriendelijk personeel bij de receptie.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2007
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door sachasenne op 2010-05-10 14:47:59:REPORT
Gezien de lage prijs is deze accomodatie best aan te bevelen. Oude gedateerde kamer, maar met Tv en wifi. Parkeerplaats voor de deur. Vriendelijke ontvangst.
We zouden er terug gaan.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Pete.Z op 2010-05-07 19:21:35:REPORT
Aanrader wat mij aangaat, netjes, afhankelijk van het gebouw waar je zit wel wat op leeftijd, maar altijd schoon.
Restaurant, winkels, wasserette, parkeren voor de deur en lekker dichtbij Bryce natuurlijk.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door Doockles op 2010-04-22 19:42:47:REPORT
Prima motel voor een kort verblijf in Bryce. De kamers zijn een beetje gedateerd, maar wel netjes. Je kan je wagen voor de deur parkeren en met een shuttle bus het park verkennen.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Mickey99 op 2010-03-17 09:34:39:REPORT
Prima motel op een mooie locatie vlakbij de ingang van Bryce Canyon NP. De kamers zijn wel wat gedateerd maar wel schoon en netjes. Parkeren kun je voor de deur van de kamer en er is gratis internet beschikbaar op de kamer.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door GoBieN op 2010-03-13 00:02:45:REPORT
Dit motel ligt dicht bij Bryce Canyon NP. De kamers zijn een beetje afgeleefd, maar wel proper genoeg.
Parking is soms een beetje krap. Personeel is niet vriendelijk en er is geen ontbijt voorzien. Het voldoet voor één nacht ruimschoots, maar ik beveel het toch niet aan.
Aanbevolen:NEE
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Bediening: starstar_emptystar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door jerbia op 2010-03-13 00:02:02:REPORT
Prima motel voor een prima prijs vlakbij de ingang van Bryce Canyon NP. De kamers zijn netjes en de bedden comfortabel. Er zijn een koffiezetapparaat en koelkast aanwezig. Als gast van Bryce View Lodge mag je gebruik maken van de faciliteiten van het tegenover gelegen Best Western Ruby's Inn, zoals het overdekte zwembad. Er is gratis (trage) internettoegang op de kamers.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 5468
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?