Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


The Mirage, Las Vegas
Type: Hotel/Motel/LodgeLocatie: Las Vegas, NV, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstarstar_empty (gemiddelde van 9 stemmen)88.89% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Adres: 3400 Las Vegas Blvd
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Boek deze verblijfplaats!
Geplaatst door toetjero op 2014-08-23 15:38:12:REPORT
In verhouding duur, naast Excalibur, betaalde er twee keer zoveel voor, is niet aan ons besteed, want de eetgelegenheden er omheen zijn in het hotel ook twee keer zo duur. Aan de overkant zit wel een Panda Express, pizzeria en McDonald's. Prima aangeklede kamer. Zwembad mooi met de palmbomen, maar voor de dierentuin moet je 20 dollar pp. bijbetalen. Meer zwembaden in Excalibur en daar meer op tieners en kinderen gericht. Locatie is wel erg goed.
Aanbevolen:NEE
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Geplaatst door sachasenne op 2013-09-21 23:02:25:REPORT
Dit hotel hadden we voor 1 nacht gratis via het Myvegas spel. Gezien de prijs/kwaliteit (moesten we zelf betaald hebben) vonden wij het een goed hotel. Ik zou het zeker boeken als één van de middenklasse hotels in Las Vegas.
Ik heb de bediening een lager punt gegeven, omdat ze ons eerst een kamer gegeven hadden waar duidelijk nog in gewerkt werd. Restanten van het bezetsel (pleisterwerk) lagen nog in het bad. Er werd ons onmiddellijk een andere kamer aangeboden, maar de manier waarop dit gebeurde, leek meer op lastige vliegen afwimpelen.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2013
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door richardbrand op 2012-06-08 18:34:45:REPORT
Top Hotel in Las Vegas. We kwamen in de middag aan op een maandag en waren binnen 5 minuten ingecheckt op onze deluxe-kamer op de 17de verdieping met uitzicht op de Strip en het zwembad. De kamers zijn mooi en luxe en waren ruim genoeg voor 3 volwassen kerels. Het zwembad was super, wel wat ondiep, maar dat zijn alle zwembaden volgens mij in Vegas; er waren ook genoeg plekken in de schaduw hetgeen soms wel lekker is met de volle zon van Vegas.
Het casino is heel levendig en erg gezellig, maar de slots zijn niet echt loose. Hadden meer geluk in Downtown.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door RoyBergen op 2010-10-13 22:21:35:REPORT
Prachtig hotel met goede ligging. De check-in verliep heel snel. We hadden een prachtige deluxe kamer op de 25ste verdieping met uitzicht op de Strip. Het zwembad was ook prachtig. We kregen zelfs een complimentary late check-out toen we daar beleefd naar informeerden, omdat ons vliegtuig later op de avond ging. Erg tevreden.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door Tipsy_1 op 2010-10-05 21:36:21:REPORT
Ik vond Mirage een heel goed hotel als vertrekbasis van ons eerste bezoek aan Las Vegas.
- De kamers zijn mooi! Wij hadden een deluxe kamer (24ste - 25ste verdieping), enkel het bubbelbad viel tegen.
- Ligging kan niet beter.
- Buffetrestaurant is een aanrader.
- Opgelet voor de 'resort fee', die komt er nog extra bij.
- Mooi kader, met veel groen. Goede service.

Ik moet wel zeggen dat wij voor ongeveer hetzelfde bedrag later die reis in Encore sliepen. Met veel luxueuzere kamers, maar de ligging was lang niet zo goed als Mirage.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Harry op 2010-06-20 12:24:17:REPORT
En dan eindelijk toch eens in het Mirage geslapen, de 13e keer in Las Vegas moest het er dan toch eens van komen en wat is dat goed bevallen zeg.

De kamers zijn voor Las Vegas begrippen niet erg groot maar ruim genoeg, de badkamer is wel heel erg klein, wel van alle gemakken voorzien maar piepklein. Na de renovatie is het hotel weer helemaal aangepast aan de eisen van deze tijd en geeft een prettig gevoel om in te vertoeven.

Voor dit hotel zijn veel aanbiedingen te krijgen dus betaal nooit de normale prijs, wij verbleven 3 nachten en betaalden er 2.

Het zwembad (eigenlijk baden) is heerlijk en op doordeweekse dagen niet erg druk.

Een absolute aanrader in het middensegment in Las Vegas.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door Iris_1982 op 2010-04-14 11:31:03:REPORT
Fantastisch hotel!
Zwembaden zijn echt gigantisch en prachtig aangekleed met watervallen en palmbomen.
Ook vrijwel altijd voldoende ligbedden: alleen op zaterdag werd het erg druk, maar door de weeks goed te doen.

Kamers zijn gigantisch en net helemaal vernieuwd in retro-style.

Het bed was het beste bed waar we ooit in geslapen hebben! Ik had het zo willen invliegen; ze schijnen speciaal voor de Mirage ontworpen te zijn.

Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door RiverCola op 2010-03-11 08:18:17:REPORT
Een heel leuk hotel/casino in de middensector in Las Vegas.

De casino's zien er goed uit, net als alle restaurants en bars. Onze kamer was qua formaat ruim (niet heel groot) en bijzonder modern en sfeervol ingericht. Flatscreen Tv, sofa's, bureau en iHome voor je iPod.

Het zwembad schijnt fantastisch te zijn, maar we hebben er geen gebruik van gemaakt. Jammer vond ik dat je flink moet betalen voor een bezoek aan de tijgers. Het buffet ('s avonds) vonden we super, ruime keuze uit mexicaans, aziatisch, mediteraans en europees eten.

De locatie is natuurlijk helemaal goed.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Dude op 2010-03-11 08:16:34:REPORT
The Mirage is een erg goed gelegen hotel, centraal op de Strip.
De kamers zijn ruim, mooi en proper. Erg vriendelijk personeel, ook de housekeeping.
De afstanden in het hotel vallen goed mee. Van de liften naar het zwembad is maar een korte afstand.
De zwembaden zijn erg groot en er zijn voldoende ligzetels voorzien.
Het casino is modern en open.
Ik zou er zo weer verblijven. Een aanrader.

Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 3375
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?