Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Canyon Lodge & Cabins, Yellowstone National Park
Type: Hotel/Motel/LodgeLocatie: Yellowstone National Park, WY, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstar_emptystar_empty (gemiddelde van 8 stemmen)62.5% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Adres: North Rim Drive
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Geplaatst door Fiesta68 op 2013-10-27 14:53:43:REPORT
Pluspunten: uitstekende ligging, daar kan niets tegen op.
Minpunten: te duur, gehorig.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2013
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Frans H op 2013-09-28 13:42:13:REPORT
Ik had hier een Frontier Cabin. Gebouwd in de jaren 50 en zo ziet het er nog steeds uit.
Bed was wel goed. Douche heb ik me over beklaagd. Daar kwam nauwelijks water uit. Zeer gehorig ook.
Pluspunt is de locatie. Doordat je vanaf hier bijvoorbeeld zo in de Hayden Valley zit. Dat zou voor mij ook de reden zijn, om dit misschien nogmaals te boeken, niet vanwege de cabin zelf.
Aanbevolen:NEE
Verblijfsjaar:2013
Algemene score: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door sachasenne op 2013-09-16 11:07:49:REPORT
We vonden de kamers in de lodge oké. Ze kostte alleen wel +200 dollar per nacht. Maar dat is het lot van accommodatie in de parken. Voor de prijs/kwaliteit was het veel te veel geld, maar wat locatie betreft goed.
We hebben er een elk, herten en bizons aan de ingang van de lodge gezien.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2013
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door De Bakkertjes op 2013-08-31 16:37:08:REPORT
Wij hadden een Frontier Cabin met 2 double beds en een twin bed voor 4 personen. De kamer was eenvoudig, maar wel netjes, genoeg handdoeken en een badkamer met douche en toilet. Van buitenaf zien de cabins er niet leuk uit, van binnen zijn ze prima. Goede lokatie middenin het park.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2013
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Liz op 2012-09-28 11:46:47:REPORT
Wij hadden de Western Cabin, in een rijtje van 4 cabins aan elkaar, achter in het bos.
Sfeerloos, ongezellig en ik moest meteen denken aan een bouwkeet.
Alles is wel aanwezig, van een complete badkamer met aparte wastafel tot een koffiezetapparaat.

En hoewel er een piepklein, elektrisch kacheltje in de slaapkamer tegen de wand zit en er op de badkamer een soort rode verwarmingslamp in het plafond zit, is het in de hele cabin erg koud. De slaapkamer krijg je wel warm, de badkamer blijft steenkoud. Wij waren er 12/13 september.

Ook de hele omgeving van Canyon Lodge, en met name het restaurant, is druk en ongezellig.
Er kan niet gereserveerd worden, dus rond etenstijd is het afgeladen vol. Dat bracht ons bij de Deli, ook te duur en kwalitatief slecht voedsel.
Verbouwingswerkzaamheden maakten het er allemaal niet beter op.

Ik had in ieder geval spijt, dat ik deze accomodatie had geboekt; ik beveel Canyon Lodge dan ook niet aan.


Aanbevolen:NEE
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door vana op 2012-01-22 15:34:28:REPORT
Wij hadden een Western Cabin. Aan de buitenkant zien de lodges er oud en niet zo gezellig uit, maar aan de binnekant zijn ze prima. De cabins zijn na ons laatste verblijf (2006) helemaal gerenoveerd. Alles is aanwezig, een mooie badkamer, koffiezetapparaat, heel leuke uit boomstammen gesneden bedden met gezellige spreien en er is zelfs een schuifpui. De bedden zijn ook prima.

De ligging van deze cabins is prima, heel centraal in het park en op loopafstand van de winkeltjes en restaurants van Canyon Village.
Vanaf de lodges kun je een leuke korte wandeling maken naar Grandview Point.
Aanbevolen:JA
Foto van vana Foto van vana Foto van vana
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door paula58 op 2010-07-16 23:33:42:REPORT
De Frontier Cabins zijn zeer sober, gehorig, redelijk oude en lekkende badkamer en naar mijn idee veel te duur.
De locatie is uiteraard perfect.
Aanbevolen:NEE
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstar_emptystar_emptystar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door GoBieN op 2010-07-13 06:52:55:REPORT
Wij hadden de Western Cabin, deze iets duurdere cabin is netjes aangekleed en voorzien van een mooie kleine badkamer. Er waren 2 queenbedden. Alles was prima in orde.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 2790
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?