Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Planet Hollywood, Las Vegas
Type: Hotel/Motel/LodgeLocatie: Las Vegas, NV, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstarstar_empty (gemiddelde van 8 stemmen)87.5% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Boek deze verblijfplaats!
Geplaatst door PSVwally op 2014-12-19 12:11:35:REPORT
De locatie is geweldig. Midden op de Strip en met ons uitzicht op de fonteinen van het Bellagio, de Eiffeltoren en de ballon van Paris en het Cosmopolitan zaten wij erg goed.
Grote bedden en een lekker uitgebreide badkamer zijn pluspunten, maar dat verwacht je ook van een Striphotel met zo'n uitzicht.

Omdat het voor ons de 1e keer Vegas was, waren wij nog niet bekend met valet parking de 1e keer en het is echt een pokke-eind lopen van de parkeerplaats naar de foyer van het hotel. Ook hadden wij moeite om het hoteldeel überhaupt te vinden. Met de koffers door het casino vond ik wat minder.
Ook de kamer met filmattributen uit de film 'Virtuosity' was qua afwerking wat gedateerd en stoffig. Ook leek het raam gezandstraald, waardoor het zicht ook wat tegenviel. Maar ja, in principe slaap je alleen op de kamer en zit je er geen uren.
Dus qua plek en uitzicht top, qua kamer een mwoah gevoel.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door thieu1989 op 2013-08-28 16:30:48:REPORT
In augustus 2013 verbleven in dit hotel. We hadden twee Fountain View kamers gereserveerd (uitzicht op de Bellagio fonteinen), eentje werd voor 20 dollar per nacht extra geupgrade naar een grotere kamer (Resort Vista Room), met nog steeds uitzicht op fonteinen. Hierdoor dus de vergelijking kunnen maken tussen een Resort Vista Room en een Hollywood Hip Room (Standaard Fountain View kamer = Hollywood Hip kamer, alleen dan met uitzicht op fonteinen). Voor 20 dollar per nacht extra is het het verschil zeker waard, je krijgt een flink grotere badkamer en veel meer ramen, waardoor je veel meer uitzicht op de Strip hebt.

Verdere pluspunten:
- Locatie: midden op de Strip, ideaal.
- Miracle Mile Shop begint onder het hotel, erg leuk.
- Ik vond de sfeer / het thema (Hollywood natuurlijk) in het hotel wel leuk, maar dat is persoonlijk.
- Valet parking is gratis en super handig (wel fooitje af en toe gegeven).

Minpunten:
- Het ontbijt bestaat tegenwoordig uit 9 dollar tegoed p.p. voor de Starbucks, voor een 4*-hotel moet dat absoluut beter kunnen.
- Sommige details wel wat verouderd, hier een daar een plintje los, behang beetje los/verflaagje erg dun. Niet storend, wel het vermelden waard bij een 4*-hotel.
- Je moet extra betalen (13 dollar per dag) voor internet/wifi, beetje jammer.
- Af en toe hebben andere hotels promoties, waardoor je voor hetzelfde geld in die hotels kan zitten, ik noem dan bijv. het Ceasars Palace (CP). Dat is toch wel net een klasse hoger, dit is dan vooral te merken in omvang (CP is echt super groot en erg mooi) en netheid/afwerking.

Al met al een prima hotel voor het geld, boek je op tijd of komt er een mooie aanbieding voorbij dan is het het geld zeker waard. Wil je per se je ochtend beginnen met een uitgebreid ontbijt dan zou ik naar andere hotels zoeken.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2013
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Sente op 2011-07-10 20:34:02:REPORT
Wij verbleven 3 nachten in Planet Hollywood, september 2010. Bij aankomst maakten we gebruik van de (gratis) valet parking, waardoor we met onze bagage ook meteen aan de incheckbalie waren (en niet zoals met de self-parking een hele route doorheen de winkels en het hotel moesten doen). Bij inchecken vroegen we of we zicht op de Strip konden krijgen (hadden we niet gereserveerd), dit kon enkel mits opleg, OF indien we tevreden waren met een rokerskamer. Dit hebben we dan ook genomen. De sigarettengeur bleek erger dan verwacht, maar het zicht was fantastisch op Bellagio en Paris. De kamer was nogal stoffig (op zwart meubilair en met zonlicht dat binnenviel, valt dat natuurlijk wel op). De badkamer was zeer ruim en mooi; aparte douchekamer, apart toilet. Ligging van het hotel is perfect, in het midden van de Strip. Buffet van Planet Hollywood m.i. één van de beste die we gehad hebben (24 uur toegang tot 7 buffetten; de andere hebben we ook uitgeprobeerd).
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door gleuknie op 2011-06-27 02:31:07:REPORT
Onze kamer was er prima, maar het grootste nadeel vond ik de lange tocht via de winkels en het casino naar het hotel. Zeker met al je spullen is dit wel minder. Al met al kan ik het hotel qua kamer zelf wel aanraden.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door KW1984 op 2011-01-06 23:20:33:REPORT
Hotel is uitstekend bevallen. Kregen een 'resort room' met uitzicht op de Strip en het zwembad. Kamer is heerlijk ruim, met een groot bed en mega badkamer. Hotel heeft een leuke en hippe sfeer. Ligging van het hotel is perfect, tegenover het Bellagio en naast het Paris Hotel.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door RoyBergen op 2010-10-17 11:28:27:REPORT
Wij kwamen hier aan op de feestdag 4 juli en kregen een prachtige kamer op de 18de etage met uitzicht op het Paris Hotel en de fonteinen van het Bellagio Hotel. Ook het vuurwerk die avond was prachtig. De kamer en badkamer waren ruim. Wij kregen een gratis fles sterke drank naar keuze. Wel een beetje hip en ook de muziek in de lift hadden ze beter weg kunnen laten, maar wij waren erg tevreden. Wellicht omdat wij van het versleten Stovepipe in Death Valley kwamen, voelde dit als een paradijs. En de locatie aan de Strip kan bijna niet beter.
Een minpuntje is, dat je vanaf het eigen parkeerterrein helemaal door de Miracle Mile Shops moet lopen om bij het hotel te komen.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door paula58 op 2010-07-17 20:18:29:REPORT
Wij vonden dit hotel behoorlijk tegenvallen. Misschien had ik er teveel van verwacht.
Kamer was donker, ook kwam er niet veel daglicht naar binnen doordat wij aan de zijkant van het gebouw zaten en er een grote muur voor het raam was, weinig uitzicht dus.
Kamers, en vooral badkamer, hadden ook iets schoner gekund.
De locatie was uiteraard wel prima en een heerlijk zwembad, ook het buffet was prima.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Harry op 2010-06-20 12:42:45:REPORT
Na in 2000 al een keer in het Aladdin geslapen te hebben, nu maar weer eens gekozen voor het hippe en trendy en inmiddels in Planet Hollywood omgedoopte hotel, en dat is niet echt meegevallen.

De kamer was erg donker en ook erg klein, maar 1 lamp in de kamer deed het en ondanks herhaalde malen melding maken daarvan was dat ook na 3 dagen nog niet gemaakt, ook was het in de gangen een zooitje, er stonden altijd overal roomservice karren met etensresten erop en die bleven rustig een hele dag staan.

De badkamer was wel groot, maar dateert uit de tijd van het Aladdin en was niet gerenoveerd en voelde ook wat "shabby" aan, ook was het niet heel erg schoon.

Het casino is erg luidruchtig en overal klinkt harde muziek vandaan, op zich niet erg, maar je hoort 3 of 4 soorten muziek door elkaar en dat is gewoon erg storend.

Er zijn in het middenklasse segment veel betere hotels te vinden dan deze, ik ben dan ook best wel teleurgesteld in het PH.
Aanbevolen:NEE
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 2990
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?