Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Cedar Lodge, El Portal
Type: Hotel/Motel/LodgeLocatie: El Portal, CA, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstarstar_empty (gemiddelde van 8 stemmen)87.5% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Boek deze verblijfplaats!
Geplaatst door avsboz op 2015-04-02 21:45:53:REPORT
Twee jaar achter elkaar hier geweest. Wel duur, maar verhouding locatie/prijs wel oké. Op halfuurtje van de main valley. Kosten voor 24 uur internet 9 dollar in lobby. Eten kan je goed bij de sportsgrill. Binnen- en buitenzwembad.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door debje op 2014-11-06 18:52:56:REPORT
Leuke locatie voor tussenstop op weg naar het Yosemite National Park, echter nergens Gsm-bereik.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Renata82 op 2014-06-27 20:54:07:REPORT
Zeer ruime kamer hadden we met twee queen bedden en een zitje. Het is schoon en netjes maar de badkamer mag wel een opknapbeurt gebruiken. Mooi buitenzwembad. Voor een hotel buiten de vallei is de afstand naar de ingang van Yosemite goed te doen, maar de prijs van het hotel is aan de hoge kant. Het restaurant (niet de diner) vonden we het slechtste van de hele reis.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door manuthee op 2012-08-06 13:22:22:REPORT
Locatie erg goed. Dicht bij de ingang van Yosemite. Kamers ruim.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door gyatso op 2010-11-04 21:17:00:REPORT
Basic kamer, wat sleets, maar schoon. Geen internet, was wel mogelijk bij de receptie waar ook de gratis koffie stond. Meerdere mogelijkheden om te eten, was niet spectaculair, maar redelijk te doen, restaurant was wat chaotisch. Ligging is buiten het park maar met een goed half uurtje zit je in het park. Parkeren vlak bij de kamer. Wij vonden het half uurtje vanaf het park geen bezwaar, maar van de hotels van de reis, was dit toch wel een van de minste. Aanbeveling Ja, maar hoofdzakelijk voor zijn ligging.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door Henriëtte op 2010-05-16 11:49:37:REPORT
De indeling van de kamer is standaard. De afstand naar het park valt wat tegen, omdat het motel niet ligt op de plek waar het plaatsnaambordje El Portal staat, maar nog een heel stuk verder. Er is geen internet op de kamer, je kan wel met je eigen laptop internetten in de lobby (kosten: 9 dollar per 24 uur). Er is een zwembad (zowel binnen als buiten). De bediening in de diner verliep chaotisch, maar de hamburger smaakte wel bijzonder goed.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door sachasenne op 2010-05-10 14:12:09:REPORT
Wij waren tevreden met dit motel.
De kamer had twee queenbedden. Aansluitend was er nog een aparte slaapkamer met een kingbed. Er was ook een kitchenette aanwezig. Parkeerplaats voor de deur.
Bij de lodge hoort ook nog een restaurant dat basic is, maar we vonden de prijs/kwaliteit in orde.
Er is ook een zwembad aanwezig.

Bij het motel is een prive strandje en kan je zwemmen in de rivier. Heel gezellige plaats om te relaxen en zeker met kinderen erbij.

De afstand tot Yosemite National Park is dacht ik de kortste als je buiten de vallei logeert.
Wij zouden er terug gaan.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Doockles op 2010-04-22 19:30:32:REPORT
De Cedar Lodge is gelegen in El Portal, wat toch nog wel een eindje rijden is tot Yosemite NP zelf. De afstand vonden wij een tegenvaller.

Het hotel op zich is niet speciaal, maar ook niet slecht. Alleen een beetje prijzig voor hetgeen je krijgt. Onze kamer was netjes. Toen we toekwamen werkte de elektriciteit niet, maar dit werd snel opgelost. Er was een oude airco, die zeer veel lawaai maakte, waardoor je hem 's nachts moest afzetten.

In het hotel is een restaurant waar je een aantal dingen kan eten. Naast het restaurant is een diner waar je zéér lekker hamburgers kan eten!
Aanbevolen:NEE
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 6553
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?