Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Maswik Lodge, Grand Canyon Village
Type: Hotel/Motel/LodgeLocatie: Grand Canyon Village, AZ, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstarstar_empty (gemiddelde van 15 stemmen)100% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Geplaatst door SvenV op 2016-08-17 11:03:07:REPORT
Wij betaalden 124 dollar voor een driepersoonskamer (2 dubbele bedden) zonder airco. Gezellige locatie en inrichting. 2 goeie ventilators die het 's nachts draaglijk maken, hoewel het tot laat warm was. Zeer ruim, ook de badkamer. Prijs/kwaliteit een topper, ook qua locatie.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2016
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door Minette op 2016-07-01 18:38:06:REPORT
Nette lodge. Ideaal gelegen in het park. Nadeel is wel dat er geen airco is. En met heet weer (wat het bij ons was) is dat best warm.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2016
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Mrvanilla op 2015-10-06 14:42:01:REPORT
De kamer zelf is niet al te best, maar voor een nachtje prima te doen. Je betaalt hier eigenlijk sec voor de locatie, welke top is. Binnen 5 minuten loop je naar de rim toe. Ideaal voor de mooiste en rustigste momenten van het park: zonsopkomst en zonsondergang.

Geen airco, wel ventilatoren. Tv werkt maar half.

Dichtbij zit een café, waar ook gegeten kan worden en waar men Wifi heeft.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2015
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door guido09 op 2013-06-22 19:56:08:REPORT
Maswik Lodge is aan te bevelen qua ligging. Voor de rest komt het wat oud over. WiFi werkte nagenoeg niet. De ontbijtruimte (buffet + restaurant) kwam niet echt gezellig over en het eten was ook niet denderend.
Zoals gezegd, hier logeer je voor de ligging ten opzichte van de Grand Canyon.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2013
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door katrienenluc op 2012-02-13 15:37:27:REPORT
Wij hadden gekozen voor een deluxe kamer aan de noordzijde. Kamer was prima in orde, met 2 queenbedden. Er was nog plaats geweest om een matje te leggen, maar dan lag alles wel vol. Er was een tafeltje met 2 kuipstoelen. Ligging prima: op 5 minuten van de 'rim'. Wij hebben gegeten in het restaurant en vonden het wel erg lekker. Wij kozen het Mexicaanse buffet, dat vers gebakken werd voor ons. 's Morgens hebben wij ontbeten op de kamer, dat ging prima met de koffiezet. Wij zagen uit ons raam de 'elk' (herten) tot aan de cabin komen. Zeker een aanrader!
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Ta2 Gerrit op 2011-12-30 10:00:31:REPORT
Leuke cabin, in clusters van 4. Eenvoudig ingericht, maar wel schoon en compleet. Helaas geen airco (het was augustus), maar wel een ceilingfan, en 's nachts koelde het een beetje af.
5 minuten lopen van de Rim, en evenzoveel van het eenvoudige restaurant.
Maswick was onze 2e keus, de Bright Angel zat (ong. een jaar tevoren) al vol. Maar zeker geen slechte keus.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2007
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door felice op 2011-08-23 23:52:35:REPORT
Fijne, ruime kamer (standard 2 queen North). Wel beetje gedateerd qua inrichting, maar met een lekker balkon (1e verdieping) waar we gevieren prima konden zitten in de schaduw van dennebomen.
Zo relaxed, dat we besloten de tafel en 2 eetkamerstoeltjes naar buiten te slepen en hier de volgende ochtend ook lekker zelf te ontbijten.
Verder met koffiezetapparaat inclusief toebehoren en koelkast. Volgens de bevestiging "sleeps up to 5 people" en dat zal hier inderdaad vast lukken.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2011
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door wenneke op 2011-08-19 09:27:08:REPORT
Simpele kamer, ventilator in plaats van airco, maar was prima omdat het behoorlijk afkoelde 's avonds (juli). Tien minuten lopen naar de rim (canyonrand), neem zaklamp mee 's avonds, het is er echt pikkedonker. Wij waren tevreden!
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2011
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door lsl op 2010-12-31 14:54:45:REPORT
Motel op korte afstand van de South Rim.
Kamers zijn ruim maar een aantal hebben geen airco.
Lang vooraf boeken is de boodschap!
Geen zwembad.
Ijsmachine per blok.
Buffetrestaurant op wandelafstand, voor de duurdere restaurants neem je best de auto, maar het is er pikdonker 's nachts en je wilt niet op een elk (wapitihert) botsen.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Geeske op 2010-11-04 18:01:13:REPORT
We verbleven in het achterste gebouw (6) op de tweede verdieping. Daardoor wel een beetje ver van de receptie en restaurant vandaan. Maar heerlijk rustig, we keken uit op het bos. Goede keus voor ontbijt.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door sander-joyce op 2010-09-19 14:54:32:REPORT
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door sachasenne op 2010-05-10 14:14:21:REPORT
Maswick Lodge is een simpel motel. Wij waren er in juli en hadden een kamer zonder airco; dat was wel puffen. De kamers zijn basic, maar netjes.
De ligging vonden wij heel goed en alleen daarom al zouden wij terug gaan.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Iris_1982 op 2010-04-15 09:33:17:REPORT
Geweldige plek om te verblijven, vooral als je 's morgens de zonsopgang aan de Rim wilt zien, want dat is 5 minuten lopen.

Wij vonden het heerlijk om na een wandeling in en om de kloof 's middags lekker naar onze kamer te kunnen lopen en niet met de auto het park nog uit te hoeven rijden.

Ontbijtbuffet 's morgens was ook erg goed!
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2007
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door jerbia op 2010-03-13 00:23:47:REPORT
De North rooms van Maswik Lodge zijn ruim en beschikken over 2 comfortable tweepersoonsbedden. De kamer en badkamer waren schoon en netjes. In tegenstelling tot de kamers aan de zuidzijde, hebben deze kamers airconditioning. Toen wij er in juli 2007 waren, was het erg warm dus wij waren blij dat we voor deze kamer gekozen hadden. Er zijn een koffiezetapparaat en koelkastje aanwezig. De afstand naar de halteplaatsen van de shuttles is ongeveer 400 meter. De auto kun je voor je motelkamer parkeren. Bij het motel staat een groot gebouw waarin een winkel, sportsbar en groot zelfbedieningsrestaurant gevestigd zijn. Wij vonden het eten in dit restaurant van slechte kwaliteit.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door RiverCola op 2010-03-13 00:22:29:REPORT
We boekten de Maswick Lodge omdat de Bright Angel Lodge al volgeboekt was. Alles was goed aan de Maswik Lodge. De locatie is geweldig, op 5 minuten loopafstand van de rim.

De kamer was simpel (motel-achtig) maar wel netjes en ruim en helemaal goed, gezien de prijs en locatie.

Er is een restaurant waar we 's avonds gegeten hebben. Typisch 'all-american food' van redelijke/slechte kwaliteit zoals je dat gewend bent in Nationale Parken. Dat vonden we niet erg, je hebt weer wat binnen.

Vergeet niet om de zonsondergang te bekijken! Deze is prachtig, de hele canyon kleurt rood.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 5944
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?