Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Bright Angel Lodge, Grand Canyon Village
Type: Hotel/Motel/LodgeLocatie: Grand Canyon Village, AZ, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstarstar_empty (gemiddelde van 14 stemmen)100% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Geplaatst door Kristel De Schryver op 2015-10-11 14:13:45:REPORT
Wij hadden een cabin bij de Bright Angel Lodge met gemeenschappelijke douches en toiletten. De kamers waren vrij compact. Pluspunt was wel dat er een wastafel was voorzien. De ligging was super! Vlakbij de rim en op wandelafstand van de verschillende shuttlebussen. Hier zouden wij zeker terugkomen!
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door PSVwally op 2014-12-22 02:01:50:REPORT
Ik zou dit hotel aanbevelen, omdat het echt op een superlocatie, op zo'n 40 stappen van de South Rim van de Grand Canyon, ligt. Verwacht geen luxe. Het is letterlijk een kamer met een bed en niet alle kamers hebben een eigen badkamer. Die van ons wel, wat gewoon lekker was. Geen Tv op de kamer en geen Wifi, bovendien om 19 uur al pikdonker maakte dat er op de kamer niets te doen was. Ook in de hotellobby en het café was weinig te beleven. Het was erg gehorig en vooral de mensen die om 4 uur 's ochtends al met de ijsmachines aan het klooien waren, stoorden ons enorm. Het is het goedkoopste hotel aan de South Rim en dat is aan de ene kant goed te merken, maar qua plek zit je ideaal.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door Renata82 op 2014-06-30 22:55:25:REPORT
Wij verbleven in één van de cabins, erg leuk! De locatie aan de rim is schitterend, en tot onze verbazing hadden we ook een koelkast, Tv en wifi. De wifi werkte redelijk, behalve tussen 20 en 22 uur (als iedereen er gebruik van maakt).
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Freti op 2014-04-24 20:46:19:REPORT
De cabin was ouderwets, maar in orde.
Onze cabin lag heel dicht bij de Lodge, dus we hadden bij momenten wifi (zeer zwak signaal). In de cabins zelf is er geen wifi. Geen airco, wel ceiling fan.
Het draait hier voornamelijk om de locatie, die werkelijk perfect is. Dichter bij de rim kan je niet zitten. Alleen al om deze reden zou ik hier sowieso opnieuw boeken.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2013
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door avsboz op 2014-02-05 00:14:21:REPORT
Je betaalt hier vooral voor lokatie. Op slechts enkele meters van de rim. Kamers zijn heel basic, badkamer heel klein. Personeel is behulpzaam en vriendlijk. We vonden het een beetje muf en oud. Toch aan te bevelen vanwege de geweldige ligging.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Joyce87 op 2013-05-22 20:34:54:REPORT
Wij hadden een kamer met eigen badkamer gereserveerd en waren hier tevreden over. Er is voldoende ruimte en de badkamer is schoon. Het bed was voor ons alleen wat aan de kleine kant. De locatie is super, de kamer lag op enkele stappen van de rim vandaan! Ook het restaurant van Bright Angel Lodge is erg goed! De halte van de shuttlebus is vlakbij en er is parkeergelegenheid voor de deur. Toen wij er waren (begin mei 2013) was dit wegens werkzaamheden wel beperkt.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2013
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door Bas560SEL op 2012-06-12 06:08:05:REPORT
Super locatie! Vanuit onze kamer in de Powell Lodge konden we de rim zien. Douche delen met de rest van de gang, maar zeer schoon. Wifi alleen gratis in de lobby, welke erg gezellig aandoet. Ontbijt is prima, maar niet inclusief. Voor het geld ($ 89) en de locatie een geweldige prijs-kwaliteit verhouding
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Nootje op 2012-06-10 08:26:22:REPORT
Ik heb verder niets toe te voegen aan de andere reviews. Ik kan het alleen maar beamen. Geweldig! En een heerlijk ontbijt. :-)
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Ta2 Gerrit op 2011-12-30 10:13:22:REPORT
2 Cabins gehuurd, waarvan 1 met full frontal canyonview (niet gegarandeerd), en zelfs een zitje voor de deur. Alleen de trail zat nog tussen ons terras en de Rim. Geweldig. De 2de cabin stond daar haaks op en had een prachtig uitzicht vanuit de badkamer (als je rechtop stond, alleen voor heren dus ;-) ).
Goed restaurant en gezellige bar op korte afstand, net als de bushalte. Cabins waren erg basic, maar met een goede badkamer, koelkastje en TV, en schoon. Voor ons meer dan voldoende.
In mijn ogen de beste accommodatie voor Grand Canyon bezoek. Locatie, locatie, locatie.
Wel erg lang tevoren reserveren, voor de zomer.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door GritGrut op 2011-09-29 22:19:50:REPORT
Doen, wat een unieke ervaring! Geen internet (wel bij lobby), koelkast of televisie, wel heerlijke bedden, schone kamer en prima eigen badkamer. Je slaapt op een prachtlocatie, op zo'n 50 meter van de South Rim aan Bright Angel Point, beter kun je het niet hebben en de prijs valt reuze mee.
Ook de busstop met blauwe en rode loop is op een paar minuten lopen. Restaurant naast de lobby is prima voor lunch en diner. Supermarkt in Village viel wat tegen qua kwaliteit van eten/boodschappen.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2011
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door cgr op 2010-08-09 14:01:01:REPORT
Wij verbleven in een cabin met eigen badkamer. De cabin was heel smaakvol ingericht en leek vrij nieuw. Kamer was zeer schoon. De locatie was perfect, op nog geen minuut van de canyonrand. Zeker een aanrader.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door GoBieN op 2010-04-17 10:44:18:REPORT
Wij verbleven in een kamer met eigen badkamer. Alles is aan de kleine kant en zeer sober. Er is ook geen televisie of internet. Maar je zit wel op een pracht locatie. Op letterlijk 20 meter van de South Rim aan Bright Angel Point.
Ook de busstop is vlakbij voor de beide routes langs de South Rim.
En eerlijk gezegd, met dat prachtige uitzicht en die zonsondergang heb je geen televisie of internet nodig.
Aanbevolen:JA
Foto van GoBieN
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Dude op 2010-04-10 06:55:16:REPORT
Wij sliepen in een prachtige cabin op enkele tientallen meters van de canyonrand. Qua locatie dus top.
De cabin zelf was groter dan verwacht en ook de badkamer was ruim en proper. Toen wij er waren was er geen internet in de cabin (2008). In de lobby wel en dat was ook gratis.
Er zit ook een goed restaurant aan de lobby vast, maar hier kunnen wel lange wachttijden optreden. Een echte aanrader voor wie toch vrij goedkoop aan de canyonrand wil verblijven.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Pete.Z op 2010-04-10 06:45:58:REPORT
Simpel motel, maar in dit geval, locatie is alles!
Veel dichterbij de rand van de canyon kan je niet overnachten, restaurant en bar zijn goed.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 6895
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?