Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Furnace Creek Ranch, Death Valley National Park
Type: Hotel/Motel/LodgeLocatie: Death Valley National Park, CA, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstarstar_empty (gemiddelde van 18 stemmen)100% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Geplaatst door peterretep op 2018-08-23 20:48:11:REPORT
Het is het allemaal net niet. Kamers zijn ouderwets met weinig comfort. Badkamer met douche en toilet in een schoolkampachtig gebouw. Te weinig parkeerplaatsen. Restaurant zit in een soort barak en heeft de vriendelijkheid van een militaire kantine met dito eten. Aan de andere kant, dit hotel ligt wel midden in Death Valley en gezien de barre omstandigheden daar is het al knap dat je überhaupt een hotel kan runnen. Het hotel is druk aan het renoveren en aan het bijbouwen, en wat er komt te staan ziet er indrukwekkend uit.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2018
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door SvenV op 2016-08-17 11:23:07:REPORT
Wij betaalden 214 dollar voor een driepersoonskamer (2 dubbele bedden). Eén van onze duurste overnachtingen tijdens onze trip. Cabin was vrij klein met ouderwetse badkamer. Wel proper. Zwembad was groot en heerlijk na zonsondergang. Ook mogelijkheid om wasmachine te gebruiken (1 dollar). Kamer is lekker koel.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2016
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door Galapogos op 2016-08-05 14:19:52:REPORT
Deze accommodatie ligt op een ideale locatie om Death Valley National Park te bezoeken. Dat was dan ook de primaire reden hier te overnachten, want normaliter zou ik de kamerprijzen wat te hoog hebben gevonden.

Wij sliepen in één van de cottages en die was prima van kwaliteit. Auto voor de deur parkeren, fijne kamer en prima sanitair. En een goed functionerende air-conditioning natuurlijk, een must hier. De accommodatie is vrij ruimtelijk aangelegd, met een bar/restaurant waar ze prima pub food verkopen. Het zwembad heeft ruime openingstijden en ziet er aantrekkelijk uit. Helaas hebben we er geen gebruik van kunnen maken, omdat we een te volle agenda hadden.

Ik zou hier ondanks de wat hogere prijs een volgende keer zeker weer verblijven.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2016
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door markro op 2016-02-08 15:06:33:REPORT
Dit is één van de weinige overnachtingsmogelijkheden binnen de parkgrenzen. Vlakbij de ingang zijn een paar restaurants en een winkel (General Store). Op het terrein zijn cabins/bungalows en een paar gebouwen, bestaande uit twee verdiepingen. Wij zaten in gebouw 900 op de bovenste verdieping, er is geen lift. Voor de gebouwen is een groot parkeerterrein. De vloer kraakte een beetje en het was er een ietwat gehorig, maar niet storend. De kamer was ruim en schoon, wij hadden de beschikking over 2 queenbedden, een koelkastje, koffiezetapparaat, Tv, airco, plafondventilator, er was Wifi en de kamer had een balkon waar 2 schommelstoelen op stonden. De badkamer had een bad, wastafel en een toilet, er waren grote flessen met shampoo, handzeep en lotion. Het zag er top uit.
Maanden geleden op voorhand thuis geboekt, want de accommodaties in het park zijn erg gewild. Eigenlijk is de prijs te hoog voor wat je er voor krijgt, maar wij zaten dan ook wel midden in de Death Valley en in het nationale park. Ik heb er geen spijt van dat we hier overnacht hebben en bij een eventueel volgend bezoek aan het park, zou ik hier zo weer verblijven.

Tot de Furnace Creek Ranch behoren verder een golfterrein, meerdere sportvelden, een buitenzwembad, een speeltuin, een museum over de boraxwinning en een postkantoortje.

Circa 1 mijl zuidelijker dan deze Ranch ligt langs Highway 190 de Furnace Creek Inn, een chiquere en duurdere overnachtingsmogelijkheid. (Niet het gehele jaar geopend.)
Even ten noorden van de Ranch liggen langs Highway 190 een tankstation en het bezoekerscentrum van het Death Valley National Park.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Mrvanilla op 2015-01-02 14:41:07:REPORT
Perfecte plek voor diegene die Death Valley doorkruisen. Wij sliepen in een cabin en ondanks de wat hoge prijs, krijg je toch wel waar voor je geld. Heerlijk zwembad, leuke giftshop en enkele restaurants, die voor Amerikaanse begrippen duur zijn, maar wel lekker. Enkele km’s verder ligt Zabriskie Point, een prachtige plek om de zonsondergang te bekijken (te bereiken per auto). Al met al zou ik hier zonder te twijfelen opnieuw boeken, mocht ik nogmaals die kant op gaan.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2013
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door PSVwally op 2014-12-19 12:52:54:REPORT
Een prima kamer. Ruim, schoon. De airco en de ventilatoren waren zeer stil.
Het was niet bepaald een temperatuur om op de schommelstoel op het balkon te gaan zitten. Ik vind wel de prijs net wat te hoog, maar omdat er weinig overnachtingsmogelijkheden in Death Valley zijn, kan de prijs wat opgedreven worden. Er hing wel een wat vreemde geur richting ons gebouw vlakbij de stallen.
Lekker zwembad en een goed restaurant, waar je voor een redelijke prijs goed kunt eten.

Aardige mensen bij het in- en uitchecken, die je veel info kunnen geven. Ook leuk is het om 's avonds een wandeling te maken met een gids rond het hotel.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door debje op 2014-11-06 20:59:14:REPORT
Hotel te midden van alle bezienswaardigheden, goed bereikbaar, nette kamer, met balkon en schommelstoel, geen spijt dat we hier overnachtten. Zeker een nachtwandeling gaan maken om je blind te staren naar de sterrenhemel.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Teuntje op 2014-10-20 16:46:26:REPORT
We hadden met onze twee kinderen een standaardkamer met twee queenbedden op de eerste verdieping, met balkon. Prima verblijfplaats, de restaurants waren zoals anderen al zeiden wel wat prijzig. We hebben bij het iets goedkopere "The 49'er Cafe" gegeten, lekker en erg aardige bediening.
Het zwembad was prettig.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Renata82 op 2014-06-27 21:01:07:REPORT
We hadden één van de cabins met schommelstoelen ervoor. Erg leuk. Omdat de Tv niet werkte, konden we een upgrade krijgen, maar dat hebben we niet gedaan, omdat wifi voor ons voldoende was. Enig minpunt was de erg lawaaiige airco en de wat hogere prijs. Goed gegeten en fijn zwembad.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Arno op 2013-08-28 19:39:34:REPORT
Geslapen in een zogenaamde Deluxe Room. Dat betekent dat je alleen maar buren naast je hebt en niet nog eens boven of onder je. Mooie tv, goede airco en koelkastje. Net zoals meer verblijven in nationale parken was deze kamer ook al weer aardig stoffig en doorleefd, alhoewel ze net gerenoveerd waren. Het zwembad is 10 stappen van de kamer af. Eetgelegenheden 1 minuut met de auto met airco.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door jolandabronsvoort op 2012-08-26 20:00:55:REPORT
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door richardbrand op 2012-06-08 18:23:44:REPORT
Eén van de mooiste hotels (resorts) waar we verbleven tijdens onze rondreis. Supergaaf, midden in Death Valley. Kamers zijn ruim en schoon en we hadden een balkonnetje waar we 's avonds even lekker in de schommelstoelen konden zitten. Het zwembad op het resort is groot en heerlijk warm en tot 23 uur open. Eten was wel aan de prijzige kant maar was wel heel lekker. Dit is zeker een aanrader als je in Death Valley wil overnachten. Ik zou het zeker weer doen als we door Death Valley zouden rijden!
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door katrienenluc op 2012-02-12 20:16:13:REPORT
Wij hadden een deluxe kamer genomen, die echt heel netjes was. Toen ze aan de incheckbalie zagen dat we met 5 waren, kwam er iemand naar de kamer met extra zeep, shampoo, koffie, e.d.
Dit is de enige verblijfplaats om in de zomer in het park te verblijven, vandaar dat het nogal prijzig is. Het zwembad is prima. Ook het museum is erg leuk. De restaurants vonden wij erg duur, dus hebben we pizza afgehaald en op bed opgegeten.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door GritGrut op 2011-09-29 22:02:05:REPORT
Overnachting in Death Valley is aan te bevelen, voor zover ik het kan beoordelen was ik blij om hier te zijn en niet bij Stovepipe Wells. Prima kamer, alles is aanwezig en schoon. Aantal restaurantjes op het terrein en heerlijk genieten 's avonds in het zwembad.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2011
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Tipsy_1 op 2010-08-01 20:59:50:REPORT
Ik ben heel blij dat we in het Death Valley National Park overnacht hebben. Dit is toch een bijzondere ervaring, zeker in het midden van de zomer.
Furnace Creek voldeed prima aan onze verwachtingen. Het is wel aan de prijzige kant, vandaar dat ik maar een 3 geef op prijs/kwaliteit. Onze kamer (was op het gelijkvloers, er was geen verdieping op) was ruim en heel netjes (ook de badkamer), de auto kon voor de deur staan (handig in Death Valley), we moesten maar het grasveldje oversteken en we waren bij het zwembad.
Het hotel heeft veel faciliteiten, dat is zeker een pluspunt op zo'n afgelegen plek. Er is zelfs een golfbaan.
Nadeel was dat het een enorme drukte was bij het avondeten! Wij hebben uiteindelijk aan de bar een gigantische pizza gegeten en die smaakte voortreffelijk.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door yheemskerk op 2010-04-06 22:20:19:REPORT
Verbleven in een cabin voor één nacht (200 dollar). Duurste hotel tot nu toe. Locatie is schitterend, midden in Death Valley. Cabin is klein, twee persoonsbed, badkamer. Wel leuk is dat je voor de deur kan zitten. Zeker 's avonds erg gezellig. Genoeg eetmogelijkheden. Prijs/kwaliteit vond ik niet in verhouding, maar heb er geen spijt van dat we hier overnacht hebben.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door jerbia op 2010-03-13 00:15:15:REPORT
Prima motel midden in Death Valley NP. Wij verbleven in een 'Parkside room'. De kamer was ruim en de queensize bedden comfortabel. Ook de badkamer was redelijk ruim. De kamer heeft een klein terras aan de achterzijde met zitje en ligbed met uitzicht op een groot grasveld en het zwembad. Op de kamer zijn een koelkast en koffiezetapparaat aanwezig. Er is geen internetverbinding. De auto kun je gratis voor de kamerdeur parkeren. We hebben heerlijk gegeten in het nabijgelegen restaurant. Enige minpuntjes zijn de hoge prijs en de lange wachttijd bij de incheckbalie.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2007
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Henriëtte op 2010-03-08 12:44:23:REPORT
In 2003 hebben we overnacht in een standaard kamer, en in 2006 in een cabin. Kwalitatief gezien was de standaard kamer iets beter, vooral omdat de badkamer in de cabin wat afgeleefd was. In beide kamers hadden we airco en een mini-koelkast. Bij beide kamers konden we 's avonds buiten gaan zitten, wat op deze plek een geweldige ervaring is. Het ontbijt in het restaurant was heel goed verzorgd. De voornaamste reden waarom dit motel een echte aanrader is, is de locatie. Grootste minpunt is de hoge prijs.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2006
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 10460
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?