Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Motel 6, Page
Type: Hotel/Motel/LodgeLocatie: Page, AZ, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstarstar_empty (gemiddelde van 12 stemmen)83.33% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Geplaatst door Mrvanilla op 2015-01-02 14:44:49:REPORT
De meeste hotels en motels zijn zeer prijzig in Page. Zo niet Motel 6. Voor een zeer schappelijke prijs krijg je een ruime kamer met een heerlijke douche. Prima gelegen met meerdere diners, tankstations en een WalMart op nog geen 5 minuten rijden. Verder zit je binnen een kwartier bij Antelope Canyon, Lake Powell en Horseshoe Bend. Het zwembad is ijskoud, maar met de temperatuur in Page is dat niet echt een ramp. Jammer was wel, dat er naast de deur flink gebouwd werd en dat kon je goed horen, wat storend was. Al met al zou ik er zo weer verblijven.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2013
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Ivo Ruigt op 2014-02-12 10:27:37:REPORT
In Page zijn de hotelkamers, zeker in de zomer, echt ontzettend duur. We hebben daarom een Motel 6 geboekt. Voor 90 dollar per nacht één van de goedkoopste kamers. De kamer is zoals je van Motel 6 mag verwachten. Schoon, compleet, maar zonder extra services.

Het hotel ligt buiten het centrum en indien je in het centrum een hapje wilt eten, ben je altijd gebonden aan je auto.

Toch zou ik iedereen dit kunnen aanbevelen, zeker voor 1 of 2 nachten.

Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2013
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door Angie op 2012-02-12 15:57:51:REPORT
Ik ben in 2005 en 2010 in dit hotel geweest, beide keren 2 nachten. In 2005 was het volgens mij pas nieuw en dat was fijn. Er is best een aardig zwembad waar je voor verkoeling terecht kunt. Verder alles erg basic en in 2010 vond ik de kamers een beetje op het randje. Maar goed, alle waar naar zijn geld.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2005
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door GritGrut op 2011-09-29 22:13:18:REPORT
Kleine kamer en de bedden zijn ook ietwat twijfelachtig. Niet te veel van verwachten, maar daar is de prijs dan ook naar, volgende keer zou ik dit wel weer boeken. Auto is nodig om naar het centrum te gaan, 5 minuten rijden. Zwembad is prima.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2011
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Ron 1979 op 2011-06-13 13:55:34:REPORT
Bij Motel 6 weet je meestal wat je kan verwachten.
Een nette kamer met basisbehoeften. Dat was ook hier weer. Je staat zo met de auto in Page. Verder prima motel.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Geeske op 2010-11-04 18:04:41:REPORT
Simpel motel, maar ook lage prijs. We vonden de kamers erg klein en het was er niet erg 'gezellig'. De volgende keer zouden we zeker naar wat anders gaan kijken in Page. Walmart dichtbij is wel handig.
En erg traag internet.
Aanbevolen:NEE
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Iris_1982 op 2010-04-14 11:35:46:REPORT
Motel6 is altijd vrij basic en dat was deze Motel6 dus ook. In principe een prima kamer, maar we misten toch een beetje de aankleding van bijv. een Travelodge of Comfort Inn.

Deze Motel6 ligt wel buiten het centrum van Page, maar daar zit je met 5 minuutjes in de auto zo.
Vlakbij is een grote Walmart, leuk voor in de avonduren.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2007
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Dude op 2010-03-22 22:43:04:REPORT
In dit motel verbleven wij twee nachten. De kamers zijn proper en alles was aanwezig wat wij nodig hadden. Er is ook gratis WIFI dat voldoende snel is. Zeker prijs/kwaliteit gericht een goed motel. Het personeel was niet supervriendelijk, zoals we dat gewend zijn in Amerika, maar niet onbeschoft ofzo. Er vlak naast ligt een heerlijke pizzeria in een omgebouwde boot, een aanrader voor wie pizza lust (wel enkel pizza verkrijgbaar). Ook is er een grote Walmart in de buurt.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Mickey99 op 2010-03-18 08:38:19:REPORT
Deze motel 6 is ons goed bevallen (in tegenstelling tot die in Needles). De kamer was eenvoudig maar ruim en schoon. Parkeren en internet (was alleen niet zo'n beste verbinding) zijn gratis en aan de overkant van de weg zit een grote Walmart.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door jerbia op 2010-03-18 00:00:13:REPORT
Toen wij in juli 2007 hier verbleven, was het motel bomvol en lawaaierig. Het inchecken duurde lang, en men was niet erg vriendelijk en behulpzaam bij de receptie. De kamer is, zoals bij elk motel van deze keten, basic maar schoon. Er zijn geen fasciliteiten zoals een koelkastje of koffiezetapparaat aanwezig op de kamer. Koffie is verkrijgbaar bij de receptie, maar de koffiekannen waren vaker leeg dan vol. Het motel beschikt over een zwembad en internetverbinding (tegen betaling). Bij een verblijf langer dan één nacht, zou ik een ander hotel in de omgeving zoeken.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2007
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door RiverCola op 2010-03-17 23:59:37:REPORT
Dit motel lijkt qua bouwstijl meer op een hotel. Wij waren er in april 2008. Het zwembad was toen nog gesloten.
De kamer was op Motel6-wijze prima in orde, minimalistisch zoals we van Motel6 gewend zijn, maar alles is er.
In de lobby was wifi (niet op de kamer) en er is een laundry-room.

Het personeel hier was echt het slechts dat ik ooit heb meegemaakt. We werden genegeerd toen we in wilden checken en uiteindelijk ontzettend onvriendelijke behandeld. Niet iets dat we gewend zijn in Amerika.

Verder qua prijs en kamer een prima motel in het saaie dorp Page!
Aanbevolen:NEE
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstar_emptystar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door michelly op 2010-03-17 14:51:53:REPORT
Nette standaard kamer. Heerlijk buitenzwembad aanwezig. Er wordt geen ontbijt geserveerd en er is internet tegen betaling.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 4940
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?