Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Goulding's Campground, Monument Valley
Type: Campground/RV-parkLocatie: Monument Valley, UT, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstarstar_empty (gemiddelde van 14 stemmen)85.71% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Geplaatst door Anneleen op 2015-10-03 15:02:33:REPORT
In vergelijking met de campings in de National Parks of State Parks viel deze camping voor ons wat tegen wat sfeer betreft. Wat minder verzorgd, wat slordiger, minder efficiënt.
Aanbevolen:NEE
Verblijfsjaar:2015
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Teuntje op 2014-10-20 20:51:46:REPORT
We hadden een cabin, inderdaad klein, maar genoeg slaapplaats voor vier personen. De douche was prima. Mijn man vertelde de volgende dag pas dat hij kakkerlakken had gezien, maar die heb ik niet gezien. De ligging is natuurlijk perfect, en de picknicktafel buiten heel fijn. Ik zou er nog wel een keer naar toe gaan, maar ik denk niet dat ik mijn man nog een keer meekrijg.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door Freti op 2014-04-24 20:55:46:REPORT
We zaten in één van de cabins op de campground.
Zeer goede locatie om Monument Valley te bezoeken. Dat is ook meteen de enige reden waarom ik hier nog eens zou verblijven.
Koele ontvangst.
Onze cabin was met ruime voorsprong de meest miserabele verblijfplaats van de hele rondtrip. Cabin was zeer ouderwets. De minibadkamer gaf geen propere indruk (door de ouderdom).
Wel tof dat er een picnicktafel voorzien was.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2013
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Joyce87 op 2013-05-22 20:40:56:REPORT
Wij hebben in één van de drie cabins geslapen en waren hier niet erg tevreden over. De cabin is verouderd, niet erg schoon en de badkamer is klein. Wij vonden dat we teveel hebben betaald in vergelijking met wat we ervoor terug kregen.

De locatie is echter wel erg goed. De campground ligt vlakbij Monument Valley. Toch zouden wij een volgende keer voor een andere accommodatie kiezen.
Aanbevolen:NEE
Verblijfsjaar:2013
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door nine50 op 2012-09-01 13:00:55:REPORT
Wat een prachtige plek voor een camping en wat een fantastisch uitzicht. Dat de plekken niet zo groot waren als op andere campgrounds en dat het personeel minder uitbundig en vriendelijk is dan dat je van Amerikanen gewend bent, is dan niet meer zo van belang.
Wij kampeerden met een tent en hadden bovenin een prima plek met eigen tafel en BBQ. De gratis douches waren prima en het zwembad hadden we niet gebruikt. Ook 10% korting met je ANWB-lidmaatschapspas op een tentplekje.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door gyatso op 2011-09-20 01:27:23:REPORT
Wij hadden de Casita. Heeft het formaat van een stevige woonwagen. Woonkamer met tv, bankstel, hiernaast een bankje dat om te toveren is naar een tweepersoonsbed. Een complete open keuken, inclusief koel-vrieskast, gasfornuis, magnetron, koffiezetapparaat en eetkamertafel. Ruime badkamer, slaapkamer met queensizebed. In de kast, voor zover ik deze kon open krijgen, een opklapbed. Naast de Casita een balkon, met zitje, andere zijde een picknicktafel en BBQ. Alles bij elkaar had bij mij een vermoeide, stevig sleetse indruk met een stevige portie achterstallig onderhoud. Gratis wifi, voor zover je verbinding kon krijgen. En toch was het leuk, het uitzicht fantastisch, vooral bij zonsopkomst. Kreeg 10% korting met de ANWB-lidmaatschapspas.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2011
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door felice op 2011-08-23 00:50:14:REPORT
Wij hadden de cabin (een van de 3 airco woonwagens zeg maar) voor ons gezin van 4.
Het is klein, niet veel groter dan een caravan, niet al te nieuw, maar heerlijk om weer even het campinggevoel en wat meer buitenleven te hebben na die paar nachten hotels. Een welkome afwisseling.
Er zijn een keukenblokje, douche en wc, eettafel voor 2 personen, tweepersoonsbed, stapelbed en slaapvide. Picknicktafel op de veranda en daarnaast ook een barbecue. Voor onze lange zoon (1,95m) was het stapelbed te klein. Gelukkig is er op de slaapvide een open dakrooster en bij de frissere nacht hier hoef je -in onze ervaring- de airco (en herrie) op de vide niet aan te zetten, dus dan is dat een goede uitwijk. De matrasjes van de kinderen bleken helaas wel wat dun en het slapen daardoor wat minder comfortabel. Het tweepersoonsbed is wel prima te doen.
Verbindingen liepen wat moeizaam.

Dus in comfort is er wel wat op te merken, maar voor ons woog dat ruimschoots op tegen de plek en het buiten zijn. En toch ook het charmante van de cabin.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2011
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Snoopy op 2011-05-04 19:27:49:REPORT
Kleine staanplaatsen, dicht op elkaar. Douches waren verouderd, niet schoon. Onvriendelijk, kortaf personeel. Veel te duur. Alleen de ligging is gunstig. Je bent zo in Monument Valley. De tour die we bij hen geboekt hadden was goed en de moeite waard, met (voor de verandering) eens een aardige (en zingende!) Navajo gids.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door WillemenIrma op 2010-07-29 13:28:30:REPORT
Voor ons was een vereiste dat de camping een vlotte wifi heeft en dat heeft deze camping helaas niet.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door paula58 op 2010-07-18 20:00:54:REPORT
Wij hebben een cabin gehuurd wat met z'n tweeën prima te doen was. Cabin was erg knus met buiten een soort zitje met een bankje en tafeltje.
Heel klein keukentje aanwezig en piepklein badkamertje met douche en wc.
Overal staan BBQ's tussen de cabins en op de campground.
Ook met AAA-korting te boeken en hier is het ooit de enige keer geweest dat we onze ANWB-lidmaatschapskaart moesten tonen.
Geweldig uitzicht en zeker een aanrader.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door sachasenne op 2010-05-10 14:39:25:REPORT
Een kleine cabin met een twinbed en een soort mezanine slaapruimte.
Eigen douchekamertje. Zeer basic. De ligging is perfect. Je hebt je eigen terras met terrastafel.
In de campingwinkel waren de mensen echt supervriendelijk.
Een aanrader.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door winnys op 2010-04-17 23:05:21:REPORT
De tentplaatsjes zijn niet groot maar je hebt er een prachtig uitzicht op Monument Valley. Picknicktafel deel je met 2-3 plekjes.
Er zijn twee sanitairgebouwen met warm water en schoon sanitair.
Er is een klein binnenzwembad. Wij waren er in juli. Het bleef 's nachts flink warm.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Iris_1982 op 2010-04-14 11:19:01:REPORT
Wij hadden 1 van de 3 woonwagentjes op het campingterrein gehuurd. Geweldig! Vanaf je veranda uitzicht op Monument Valley.
De woonwagen heeft een klein keukentje, toilet en douche en 4 bedden.
Je krijgt ook AAA-korting op de toch al vriendelijke prijs.

De camping heeft een (klein) binnenzwembad, wat in die hitte raar lijkt, maar met al dat rode zand dat rondstuift toch niet zo verwonderlijk is.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2007
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Geplaatst door michelly op 2010-03-17 14:48:31:REPORT
Wij zijn 2x op deze camping geweest. De eerste keer met ons tentje. Dat was toen erg heet vandaar dat we de 2e keer voor een cabin gekozen hebben. We vonden dit best prijzig omdat wij hier voor de 3e, 4e en 5e persoon bij moesten betalen. Het paste allemaal net in de cabin maar dat vonden wij wel knus. Er was een klein keukentje (zonder fornuis) en een klein badkamertje aanwezig. Ook het bedlinnen was voorzien. Ook was er airco.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 5879
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?