Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Austin's Chuckwagon Motel, Torrey
Type: Hotel/Motel/LodgeLocatie: Torrey, UT, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstarstar_empty (gemiddelde van 8 stemmen)100% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Adres: 12 West Main Street
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Geplaatst door butterfly op 2019-09-19 21:34:56:REPORT
Ik maakte mij van tevoren een beetje druk na het lezen van wat recensies over de goedkopere kamers. Ik had direct bij het motel geboekt voor de goedkopere, kleinere (oudere) kamers. Wij hadden kamer nummer 5 en het viel ons 100% mee! Schoon, klein, maar alles wat we nodig hadden, picknicktafels stonden voor de deur. We konden gratis koffie halen en we konden heerlijk buiten zitten. Maar ja, wij houden ook wel van cabins, daar deed dit ons wel wat aan denken.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2019
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Laura&Edwin op 2014-09-03 13:25:04:REPORT
De lodge is wat gedateerd en de kamers wat klein, maar van alle accommodatie in Torrey vind ik deze wel één van de leukste. Zeker ook met de grocery voor de deur. De cabins zagen er moderner uit dan de kamers in het hoofdgebouw.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Arno op 2013-08-28 19:07:14:REPORT
Een redelijk schone plek om je hoofd neer te leggen in Torrey, Utah.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Bas560SEL op 2012-06-12 05:55:06:REPORT
Onze goedkoopste kamer van de vakantie ($ 54,=). Desalniettemin een goede plaats om te overnachten. Wij zaten boven de winkel in een kamer. Ontbijt is belachelijk goedkoop, biscuits en gravy voor $ 2,99 en eieren, bacon en sausages voor elk $ 1,=, koffie is complementary, dus voor $ 6,= een heerlijk stevig ontbijt.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Angie op 2012-02-12 15:51:07:REPORT
Wij zaten in dit hotel in de 'family suite' (boven de winkel). Dit was een compleet en erg ruim appartement met 3 slaapkamers, woonkamer, keuken en 1 badkamer. Het was wel een beetje oubollig, maar alles was keurig schoon en dat vind ik belangrijker dan een moderne kamer. Het ontbijt kochten we 's morgens in het winkeltje beneden.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstar_emptystar_empty
Geplaatst door Doockles op 2010-12-20 19:06:11:REPORT
Leuk motel in Torrey. De kamer was heel netjes, de dame aan de balie was zeer vriendelijk.

Aan het motel is geen restaurant, maar je kan in het winkeltje ernaast gratis koffie/thee halen als hotelgast. Ze verkopen er ook een aantal voedingswaren en 's morgens konden we er lekkere koffiekoeken kopen.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Pete.Z op 2010-04-07 10:49:10:REPORT
Leukste motel in Torrey (niet zo moeilijk, akkoord)
Schoon, aardige mensen, zwembad, parkeren voor de deur en met winkel.
Geen restaurant, wel koffie en lekkere broodjes.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door jerbia op 2010-03-02 02:58:52:REPORT
Kleinschalig motel met smalle, schone kamers op korte afstand van Capitol Reef NP. Er is een mooi, groot zwembad aanwezig evenals een winkel met bakkerij waar motelgasten gratis koffie en thee mogen halen. De kamer beschikt over een koelkast, strijkplank/ijzer en gratis draadloos internet. Op het terrein staan ook enkele cabins die verhuurd worden. In de nabijheid van het motel vind je verscheidene winkels en restaurants. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 4311
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?