Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Desert Pearl Inn, Springdale
Type: Hotel/Motel/LodgeLocatie: Springdale, UT, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstarstar (gemiddelde van 8 stemmen)100% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Geplaatst door Teuntje op 2014-10-20 21:05:45:REPORT
Niet goedkoop, maar heel luxe! Wij hadden een kamer aan de riverside op de begane grond. Het terras grenst aan een groot grasveld aan de Virgin River. De rivier is niet diep, maar met kleine kinderen moet je natuurlijk goed opletten. Als je op de eerste verdieping zit, heb je dat probleem niet.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2014
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door felice op 2011-08-23 00:04:18:REPORT
Niet het goedkoopste hotel, maar wàt een genot: heerlijk ruime kamer met zitbank en eettafel met stoelen èn keuken met koelkast, aanrechtje, magnetron, vaatwasser en grilloventje, bestek en servies. Gek genoeg géén pannen overigens.
Een ruime badkamer en alles luxe en smaakvol ingericht met oog voor detail.
We hadden een kamer beneden met een eigen terrasje en 2 luxe houten stoelen, zo tegen de mooi aangelegde tuin aan en vlak bij het mooie zwembad. Gebruik van wasmachine en droger kost zo ongeveer niets (als je er wat mee zou willen) en natuurlijk een ijsmachine beschikbaar. Kortom: voor ons echt de whow-factor!
De gratis shuttlebus van het Zion National Park stopt bovendien voor de deur en er is vlakbij een goede en redelijk geprijsde supermarkt. Pizzaatje en/of ontbijten op je eigen terrasje: heerlijk!

Wij hadden 'poolside' (zit een hek omheen zoals gebruikelijk). Prachtig uitzicht heb je ook als je het iets duurdere 'riverside' kiest. Misschien wel even opletten: wij twijfelen of er een hek bij de rivier was. Met kinderen een aandachtspuntje!
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2011
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Doockles op 2010-12-20 19:15:59:REPORT
Prachtig hotel!

De kamer waar wij in sliepen was zeer groot. Het leek wel een klein appartement met keukentje, salon, tafel en bed. De badkamer bestond uit 2 delen: een douchegedeelte met toilet en een kleiner deel ervoor met een wasbak, opbergruimte en strijkplank. Onze kamer was op het gelijkvloers, keek uit op het zwembad en had een terras met 2 stoelen en 2 tafeltjes.

Er zijn een groot zwembad en een jacuzzi. De bediening is heel vriendelijk! Ze boden zelfs aan om onze koffers naar de kamer te dragen. Het hotel ligt bovendien vlak aan een busstop naar Zion, zodat je ook hiervoor niet te ver hoeft te wandelen. Je kan ook gemakkelijk te voet naar het iets drukkere deel van het centrum wandelen.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2010
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door Martin & Marianne op 2010-10-28 20:58:55:REPORT
De Desert Pearl Inn is schitterend gelegen. De kamers zijn zeer ruim en smaakvol ingericht. Ook de badkamer is ruim en mooi ingericht. De kamers hebben een terras of een ruim balkon met heerlijke stoelen. De twee keer dat wij er waren, zaten wij aan de zwembadzijde; handig voor de kinderen, die zo over het grasveld naar het zwembad konden lopen. Het zwembad is groot en, zoals alles, goed onderhouden. Bij de receptie kun je gratis video’s lenen.
Met de shuttlebus voor de deur ben je zo in het park, restaurants en winkels liggen op loopafstand.
De 'gift shop' naast het motel heeft onder andere ontbijtspullen en Starbucks koffie.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door sachasenne op 2010-05-10 14:49:59:REPORT
Super hotel. Een grote kamer met kitchenette, twee queens en vooral een superheerlijk, eigen, groot terras. Wij hadden zicht op het zwembad.
Gratis wifi, vriendelijke ontvangst.
Een aanrader !
Wij zouden zeker teruggaan, alleen is het hotel ook wat prijzig.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door Dude op 2010-03-17 15:29:56:REPORT
Een prachtig hotel met net voor de deur een stopplaats van de shuttlebus, die naar de ingang van Zion NP rijdt. De kamers zijn enorm ruim met een grote badkamer. Wij hadden een kamer aan de achterzijde met uitzicht op de rivier. Vooral 's avonds erg gezellig met zonsondergang.
Wij maakten ook dankbaar gebruik van het zwembad dat uiteraard enkel voor hotelgasten is. Er is ook een jacuzzi aanwezig.
Ook handig is het wasgebouwtje waar enkele wasmachines en droogmachines staan. Het wasproduct kan men in het gebouw kopen bij een automaat.
Een gratis, snelle internetverbinding is aanwezig.
Ondanks zijn stevige prijs zeker een aanrader! Dit was voor onze 2008-reis het mooiste hotel waar we trouwens 2 nachten verbleven.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2008
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Karinita op 2010-03-15 08:59:07:REPORT
De Desert Pearl Inn is een fantastisch hotel in Springdale. De kamers zijn niet goedkoop, maar je krijgt echt waar voor je geld. De inrichting is heel smaakvol. Naast een groot bed heeft de kamer een zitje, een compleet keukenblok, een grote flatscreen televisie en een luxe ingerichte badkamer. De auto kan voor de deur geparkeerd worden. Aan de andere kant van de kamer is buiten een zitje met zicht op het mooie zwembad.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Geplaatst door jerbia op 2010-03-02 02:48:13:REPORT
De Desert Pearl Inn is een erg uitstekend en mooi motel in de hogere prijsklasse. De kamers zijn buitengewoon groot en bijzonder smaakvol ingericht. Er is een klein keukenblokje met spoelbak, koelkast, magnetron, keukengerei en vaatwasmachine op de kamer. Verder beschikt de kamer over een ruime zithoek met comfortabele banken, een eethoek met 4 stoelen, een bureau met bureaustoel en een grote flatscreen TV. Via de openslaande deuren bereik je het terras of balkon met 2 adirondack stoelen en een tafeltje. De kamers aan de voorzijde hebben uitzicht op het mooie, grote zwembad met jaccuzi, en de kamers aan de achterzijde liggen aan de oever van de Virgin River en hebben uitzicht op de rotsen. Op de kamer is gratis wireless internet aanwezig. In de winkel bij de lobby is een Starbucks gevestigd en worden allerlei snuisterijen verkocht. Op het terrein is een wasserette met voldoende wasmachines en drogers aanwezig. In de directe omgeving van het motel zijn voldoende winkels en restaurants aanwezig. De shuttlebus naar Zion NP stopt vlak voor het motel.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar
Locatie: starstarstarstarstar
Netheid: starstarstarstarstar
Bediening: starstarstarstarstar
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 7436
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?