Alles Amerika
Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Comfort Inn Monterey by the Sea, Monterey
Type: Hotel/Motel/LodgeLocatie: Monterey, CA, United States Klik hier om deze verblijfplaats te melden aan de moderators
Score: starstarstarstarstar_empty (gemiddelde van 4 stemmen)75% beveelt aan.
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstar_emptystar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Klik hier om zelf uw mening over deze verblijfplaats te geven.
Boek deze verblijfplaats!
Geplaatst door PSVwally op 2014-12-19 11:49:59:REPORT
Leuk hotel. Wij hadden een zeer ruime kamer, met ook een grote badkamer. Ondanks dat we dichtbij de redelijk drukke Munras Ave. zaten, hadden wij geen last van deze weg. Gratis parkeerplaats voor de deur. Ontbijt was uitgebreid en er liep heel aardig personeel rond.
Voor de kamers en rond de parkeerplaats veel bloemen om alles wat op te fleuren. Monterey is best een prijzig stadje qua hotels en dit was in vergelijking met andere hotels redelijk low budget (€ 90,=).

In de buurt ligt een flinke shopping mall en het ligt ook niet ver van een ingang van de 17-mile drive richting Carmel.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2012
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door markro op 2013-10-21 09:23:44:REPORT
1252 Munras Avenue, Monterey, CA 93940

Omdat er in deze plaats meer Comfort Inn’s zijn, zet ik het adres er bij.
Ondanks dat dit motel op de website Tripadvisor.com regelmatig met “Uitstekend” en “Goed” wordt beoordeeld (nummer 20 van 53 hotels in Monterey), waren wij niet tevreden met dit motel en hebben onze tweede nacht geannuleerd.

Langs de Munras Avenue liggen meerdere motels en ik heb het idee, dat dit een oudere wijk is en veel motels hier al lang staan en eens of vaker gerenoveerd zijn. Zo ook met deze Comfort Inn. Op zich hoeft daar niets mis mee te zijn, maar later zagen wij op andere locaties nieuwere, betere accommodaties.

Ons verhaal:
Als wij halverwege de middag het terrein van het motel oprijden, zien wij aan de buitenkant best wel netjes onderhouden gebouwen, deels gebouwd in één, en deels in twee verdiepingen. Overal staan en hangen bloembakken met bloeiende planten, het is een vrolijk gezicht.
De receptie ziet er netjes uit en wij worden vriendelijk ontvangen. De dame achter de balie is meegaand en geeft ons op ons verzoek een rustige kamer, ver van de straat en niet in de buurt van eventueel lawaaierige ijs- en drankenmachines. De kamer ligt aan de andere zijde van de receptie in een tweeverdiepingen gebouw. Het grappige is, dat wij een kamer hebben op de tweede verdieping, maar toch de auto voor de kamerdeur kunnen parkeren. Omdat het gebouw tegen een heuvel is gebouwd, moet men voor de kamer onder ons, met een buitentrap naar beneden.
De kamer is niet groot en heeft twee tweepersoonsbedden (formaat queen). Op de kamer zijn aanwezig: een koffiezetapparaat, koelkastje, airco, Tv, föhn, kluisje en draadloos internet (gratis WiFi). In de badkamer een wastafel, bad met douche en toilet. Een koud/warm ontbijt, in een aparte ontbijtruimte, zit bij de prijs inbegrepen. Er is een verwarmd buitenzwembadje.

Onze eerste indruk: de kamer is niet al te groot, ruikt een beetje, de vloerbedekking is wat vies, maar voor de rest ziet het er best wel netjes uit en ach, voor twee nachten is dit wel om te doen.
Wij zetten een deel van onze bagage op de kamer, frissen ons even op en gaan het plaatsje in.

Als wij ’s avonds terugkomen is het donker en brandt buiten de verlichting. Terug in de kamer valt het mij op, dat de geur die er hangt toch niet zo prettig is, nu wij er langer in zitten. Bovendien is er een laag, brommend geluid te horen, vrij hard en nadrukkelijk aanwezig. Het is niet het geluid van een airco of afzuiger van een ventilatiesysteem, die ergens aanstaat en het komt ook niet van ons koelkastje. Het lijkt op het brommende geluid van een elektrische transformator, ook wel 50 Hertz-brom genoemd, die veroorzaakt wordt door de frequentie van de netspanning. (Dit zal in Amerika 60 Hertz-brom heten.) Komt dit misschien door de centrale buitenverlichting, die nu het donker is aan is en vanmiddag nog niet? Ligt er misschien een transformator boven het plafond, waarvan het geluid versterkt wordt door het hout van het gebouw? Ik kom er niet achter. Het is best irritant en slapen zal daardoor niet makkelijk worden.
Nu wij een tijdje in de kamer zijn, valt het ook op, dat de vloerbedekking echt wel smerig is en alles wat je beet pakt, plakt. De deuren, de stoelleuningen, bah! Het begint ons steeds meer tegen te staan. Wij overwegen nog om een andere kamer te gaan vragen, maar ja, op deze kamer hebben wij al van alles gebruikt. Wij besluiten het deze nacht aan te zien, maar de volgende nacht te annuleren, dan zoeken wij voor morgennacht wel een ander hotel in Monterey. De dame in de receptie vindt het spijtig voor ons van dat brommende geluid en annuleert onze tweede nacht.
Om 21.45 uur is plotseling het brommende geluid weg en dat hebben wij gelukkig ook niet meer gehoord. De buitenverlichting is nog aan, dus daar kwam het niet vanaf.

De volgende morgen ontbijten wij in de ontbijtruimte, die men gecreëerd heeft door twee motelkamers door te breken en er een paar tafeltjes en stoelen neer te zetten. Het warm/koud ontbijt is redelijk, maar niet alles is bijgevuld. Er is niet goed schoongemaakt, ook hier plakkerige tafels, de bekleding van de stoelen is vies. Buiten staan drie tafels met stoelen waar je eventueel aan kan ontbijten. Dit alles is al heel lang niet schoongemaakt. De tafels zijn vies en de stoelen liggen vol met dennennaalden en takjes uit de bomen.

Nee, wij hebben het hier niet getroffen en vinden dit alles geen succes.

Kanttekening:
- op de website van het motel staan foto’s van ruimere kamers,
- niet alle kamers hebben een magnetron,
- in de buurt is het Del Monte Shopping Center met winkels, restaurants en bioscoop.

Aanbevolen:NEE
Verblijfsjaar:2013
Algemene score: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Locatie: starstarstarstar_emptystar_empty
Netheid: starstar_emptystar_emptystar_emptystar_empty
Bediening: starstarstar_emptystar_emptystar_empty
Geplaatst door paula58 op 2010-07-15 13:18:22:REPORT
Gezellig uitziend motel met heel veel bloemen.
Grote kamers, gratis ontbijt, parkeren en internet.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2007
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Geplaatst door Mickey99 op 2010-03-17 10:32:35:REPORT
Prima hotel op een goede locatie. Ruime schone kamer met gratis internet. Parkeren was ook gratis en kon voor de deur van de kamer. Overal hingen bloeiende planten, waardoor het geheel er vrolijk en fleurig uitzag. Het onbtijt was inbegrepen en prima verzorgd met voldoende keuze.
Aanbevolen:JA
Verblijfsjaar:2009
Algemene score: starstarstarstarstar_empty
Prijs/Kwaliteit: starstarstarstarstar_empty
Kamer/Standplaats: starstarstarstarstar_empty
Locatie: starstarstarstarstar_empty
Netheid: starstarstarstarstar_empty
Bediening: starstarstarstarstar_empty
Deze locatie is een schatting van Google Maps:

Grotere kaart weergeven
Aantal keren bezocht: 3373
 

©2001-2019 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Adverteren op AllesAmerika.com?